Doğru Takı ve Aksesuarı Seçmenin Püf Noktaları

Doğru Takı ve Aksesuarı Seçmenin Püf Noktaları

2014 Bileklik ve Saat Modelleri

Biz hanımlar için kıyafetlerimiz ne kadar özel ve değerliyse aksesuarlarımız da öyledir. Bazen sadece aksesuar alışverişine çıktığımız bile olur.

Takı, hanımlar için en özel ziynettir. Bazen ne kadar şık bir kombin yaparsak yapalım, eğer bir tane bile aksesuar kullanmazsak, kombinimizin hiçbir şıklığı olmayacaktır. Renk, model ve desen kavramları kıyafetlerimiz için ne kadar önemliyse, aynı değer aksesuarlarımız içinde geçerlidir.

2014 Büyük Saat Modelleri

Bu sezonun trendi büyük aksesuarlar. Kalın bilezik ve kolyeler sezonun öne çıkan aksesuar trendlerinden. Tabi ki büyük aksesuar trendler arasında diye, her kıyafetimizle büyük formlardaki takılar kombinlenmemeli. Minimal formlardan bir kombin tercih etmişseniz, daha sade modellerdeki saat ve takı alternatiflerini kullanmanızı öneririz.

2014 Zincir Bileklik ve Saat Modelleri

Hafta sonu gezmelerinizde ya da denim kumaş tercihlerindeki kombinlerinizde, büyük bilezikleri takmanızı öneririz. Bir tek kolunuza büyük bir saat ve buna eşlik eden iki üç bileklik ya da bileziği bir arada kullanabilirsiniz. Özellikle bu kış büyük saatleri takmanızı öneririz.

Işıltılı ve taşlı aksesuarlar ise sade kombinlerinizi hareketlendirecek en önemli parçalar arasında. Her ışıltının da bir ölçüsü muhakkak olmalı. Bayram için en özel kıyafetlerinize, kendinize en çok yakıştırdığınız aksesuarla kombin yapmayı unutmayın.

Yorumlar

“Doğru Takı ve Aksesuarı Seçmenin Püf Noktaları” için bir cevap

  1. […] de kullanılabilir. Önemli olan broşun düz renkler üzerindeki ayrıcalıklı duruşudur. Düz renkler üzerinde broşun etkisinin fark edilir […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir