2023 Yazının En Güzel Ayakkabı Modelleri

2023 Yazının En Güzel Ayakkabı Modelleri

Çift Bant Bağlamalı Ayakkabılar

2023 yazında davetten ofis ortamına her kombine uyum sağlayacak ayakkabı modelleri stillere ayrıcalık katıyor. Neşeli yaz elbiseleriyle ya da havalı mı havalı bir etekle ihtişama kavuşacak tasarımlar, kimi zaman bir babet kimi zaman bir sneaker olarak karşımıza çıkıyor. Ama her ne olursa olsun enerjiyi düşürmeyecek adımlar atmak için hazır bekliyor. İşte sezonda kadınların giyinmekten ve satın almaktan büyük zevk duyduğu en güzel ayakkabılar

Arkası Açık Sivri Burun Ayakkabılar

Davet Stilinin Tamamlayıcıları

Yeni sezon ayakkabı alışverişlerinize çıkmadan radarımıza takılan tasarımlara mutlaka bakın. 2023 yaz davetlerinde yeni nesil tasarımlar, sivri burunlar, arkası açık formlar ve onlarca model karşımıza çıkıyor. Tek başına bir kombini ayakta tutmaya kararlı bu parçalar, sezonun ikonik damgaları oluyor. 2023 yaz koleksiyonlarından söz sahibi olacak ayakkabı modelleri, davet stilinizi tamamlıyor.

Bilekten Bağlı Topuklu Abiye Sandaletler

Bilekten Bağcıklı Sandaletler

Her yaz sezonunda konfor sunan sandaletler, bilekten bağcıklarıyla ayaklara dolanıyor. Hafif topuklarıyla zarif şıklık sunan bu modeller yine davet stillerinde öne çıkıyor. Gelecek sezonlara da yatırım yapmak isteyenler dolaplarına bu ayakkabıları mutlaka eklesin, çünkü modası hiç geçmiyor hatta yeniden trend oluyor.

Gold Babetler

Gold Işıltısı

Sezonda öne çıkan gold babetler, ışıltısıyla göz kamaştırıyor. Kombinlere altın dokunuş yapmak isteyenlerin yeni gözdesi olan bu tasarımların popülaritesi de giderek yükseliyor. Trendleri yakından takip edenler bu tasarımları dolaplarına çoktan ekledi bile…

Kadın Espadril Modelleri

Stil Dozu Yüksek Espadriller

Yaz sezonunun en konforlu ayakkabıları olan espdariller, özel tasarımları ve modern dokularıyla yine kombinlere hayat veriyor. İkonik espadriller şimdi daha dinamik, renkli ve eğlenceli tavrıyla şehrin sokaklarına yazı getiriyor.  Yaz mevsiminin temsilcisi hasır çanta ile kusursuz uyumu da gözlerden kaçmıyor.

Mango Topuklu Vinil Sandaletler

Mango Sandalet
Mango Sandalet

İçi Dışı Bir Görünümler Sunan Vinil Dokular

Parlak ve şeffaf tasarımlarıyla içi dışı bir görünümler sunan vinil sandaletler bu sezon çokça kendini gösteriyor. Davet stillerinde nude tonlarıyla kombinlere dahil olan tasarımlar, renkli halleriyle beyaz uzun eteklerle işbirliği içine giriyor.

Bilekten Bağlı Babetler

Divarese Babet
CZ London Babet

İkonik Havasıyla Babetler

Yere yapışırcasına düz tabanları, yuvarlak burunları ve bantlı tasarımıyla babetler bu sezonda yenilenerek karşımıza çıkıyor ve neredeyse her parçayla uyum sağlıyor. Tüm günü dışarıda geçirecekler için harika bir seçenek olan babetler asla yarı yolda bırakmıyor.

Kadın Spor Ayakkabı Modelleri

Skechers Spor Ayakkabı
Nike Yürüyüş Ayakkabısı

Rahatlığından Ödün Vermeyenlere

Yürüyüşte, spor da tabi k koşturmacayla geçecek günlerde konforu ayaktan bırakmayacak ayakkabılar da yine sezonun olmazsa olmazlarından. Yeni trendlerde sadece spor kıyafetlerin değil takım parçaların da ekürisi olan bu parçalar rahatlığından ödün vermeyenlerin daimi kurtarıcısı oluyor.

 

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir