2024 Yılında Ev Dekorasyonunda Öne Çıkan Gölgeli Kırmızılar ve Derin Yeşiller

2024 Yılında Ev Dekorasyonunda Öne Çıkan Gölgeli Kırmızılar ve Derin Yeşiller

Yeşil Koltuk ve Bordo Halı

2024 yılında moda dünyasında öne çıkan renkler dekorasyon trendlerine de yansıyor. Mesela dijital lavanta tonlarında stiller oluştururken aynı renk; koltuktan halıya, berjerden perdeye ev dekorasyonunda da karşımıza çıkıyor. Yine sezon trendlerinden gölgeli kırmızı yani bordoya çalar renkler, kıyafetler kadar yaşam alanlarına da giriyor tabi adaçayı yaprağı yeşili tonlarıyla birlikte. O zaman hemen 2024 yılında ev dekorasyonunda öne çıkan renkler hangileri gelin birlikte bakalım.

Bordo Halı ve Berjer

Vivense Kilim
Vivense Berjer

Sıcaklık ve Lüksün Rengi Bordo

Bordo, ev dekorasyonunda sıcaklık ve lüksün simgesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu derin tonlar, odalara zenginlik ve karakter katarken, atmosferin de dönüşmesine olanak sağlıyor. Duvarlarda, mobilyalarda veya aksesuarlarda kullanılan bordo ve tonları, mekana sofistike bir dokunuş katıyor.

Bordo Üçlü Koltuk

Vivense Üçlü Koltuk
Vivense Berjer

Bordo ev dekorasyonu için ilk olarak zarif tasarım detaylarıyla yaşam alanlarına estetik dokunuş katan parçalara yönelin. Mesela bordo üçlü koltuk, oturum minderindeki özel dikiş uygulamasıyla yalın ve şık bir tarzı yansıtırken kadife dokulu kumaşıyla odaya sıcaklık katıyor.

Yeşil Köşe Koltuk

Vivense Köşe Koltuk

Huzur Veren Yeşil

Derin yeşil tonları ise ev dekorasyonunda doğanın huzur verici etkisini yansıtarak, mekana sıcaklık ve zarafet katıyor. Koyu yeşil tonları ise özellikle modern ve rustik tarzlardaki dekorasyonlarda tercih edilerek, odalara doğal bir hava veriyor.

Vivense Yağ Yeşili Frid İkili Fitilli Kadife Kanepe

Vivense İkili Kanepe

Yeşil ev dekorasyonu yapmak isteyenler için seçtiğimiz köşe koltuk, zarif estetiği ve yüksek kaliteli malzemeleriyle oturma odanıza modern bir dokunuş getiriyor. Koltuğun oturum minderinde bulunan kuştüyü sünger, kullanım rahatlığını ve lüks hissini en üst düzeye çıkarıyor. Fitilli kadife ikili kanepe ise modüler yapısı sayesinde farklı yerleşim seçenekleri sunarken, kuştüyü destekli oturum minderiyle ekstra konfor sağlıyor. Bu arada Vivense, koltuk alana TV ünitesi, sehpa ve kitaplıklarda %25 indirim yapıyor.

Yeşil Sehpa ve Sallanan Berjer

Vivense Sehpa
Vivense Sallanan Berjer

Gürgen ağacı iskeleti, sallanma özelliği, fonksiyonel tasarımı, soft renk seçenekleriyle öne çıkan berjer ve canlı renkli minimalist tasarımıyla sehpa oturma alanınıza taze bir atmosfer getiriyor. Yeşil rengin enerjik ve ferahlatıcı etkisi mekanınıza dinamizm ve canlılık katıyor.

Gümüş ve Gold Sehpalar

Vivense Gümüş Sehpa
Vivense Gold Sehpa

Bonus: Metalik Renkler

Moda sektöründe özellikle ayakkabı, çizme ve çanta modellerinde dikkat çeken metalik renkler, ev dekorasyonunda da modern bir görünüm oluşturmanın mükemmel yollarını sunuyor. Altın, gümüş, bronz gibi metalik tonlar, mekana ışıltı ve lüks bir dokunuş katarken aynı zamanda odaları aydınlık ve geniş gösteriyor.

Gold Dresuar

Vivense Dresuar

Metalik renkler, her tarza ve dekorasyon temasına uyum sağlayarak, evinizi yenilikçi ve çağdaş bir görünüme kavuşturuyor. Minimalist tasarımı ile iç mekanınıza modern bir dokunuş ekleyen dresuarın metal malzemesi ve el işçiliği ile yapılan özel eskitme işlemi ise ürüne özgü karakteri ve benzersizliği vurguluyor.

 

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir