2013 Eklem Yüzükleri Trendi

2013 Eklem Yüzükleri Trendi

Eklem Yüzükleri Trendi

2013 eklem yüzükleri yüksek trendi tüm hızıyla geliyor…

Eklem yüzükleri heryerde. Peki tam olarak nedir bu eklem yüzüğü? Onlar, eklem bölgesine takılan ve bir çift bile olmadan dışarı çıkıp alışveriş yapamama hissi veren yüzükler.

Moda dergilerinde ve bloglarda kısacası onlar heryerdeler! Yüzük takmayı seven kadınlar için daha doğrusu onlarca yüzük takmaya bayılanlar için ince ve alternatif modelleriyle parmakları süsleyen aksesuar trendinden söz ediyoruz.

Eklem Yüzükleri Trendi

YesilTopuklar.com eklem yüzük modellerini inceliyor…

Eklem yüzükleri boy boy ve birçok modelle sunuluyor. Kalın olanları parmağın büyük bir kısmını kaplıyor. Bu durum daha az fonksiyonlu bir aksesuar gibi görünmesine neden olsa da parmağınız daima rahat.

Farklı modelleri bir arada kullanmaktan çekindiremeyek bir trend bu. Biraz sert, biraz narin ve kesinlikle sıradan değil. Bu yüzükleri çoklu kullanmaktan korkmayın.

Eklem Yüzükleri Trendi

Bu yüzükler aynı zamanda narin, düz ve şık aksesuarlar. Biz en çok ince modellerini beğeniyoruz. Çünkü hemen her parmağa birer tane takabiliriz bu ince yüzüklerden. Bu çoklu kullanım sizi rahatsız etmez.

Bu trendle birlikte ellerde aksesuar sevmeyenlerin bile fikri değişiyor. Bu yüzükler gerçekten dinamik, taptaze ve modernler. Fakat gerçek soru şu ki göründükleri kadar konforlular mı? Evet, öyleler. Bu moda hem işlevsel hem de çok rahat!

Yorumlar

“2013 Eklem Yüzükleri Trendi” için bir cevap

  1. eda dedi ki:

    çok güzel herkese tavsiye edilir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir