Aksesuarda Mavi Mucizesi

Aksesuarda Mavi Mucizesi

Mavi Renkli Çanta Modelleri

Son yıllarda mavinin yükselişini tüm moda severler takip ediyor. Özellikle aksesuarlarda mavi mucizesine şahitlik etmeyenimiz yoktur. Üstelik maviyi tek bir tonla düşünmeyin. Bu sezon mavinin en canlısından, soft tonuna kadar her rengi trendler arasında yükselişte. Özellikle çanta seçimlerinde mavi, popüler bir akım oluşturdu.

Mavi Renkli Ayakkabı ve Çanta Modelleri

Pastel tonlar, kobalt, lacivert, saks mavi ile uyumun zirveye çıktığı renkler. Üstelik mavi albenili tonu ile tüm parçaları ve kıyafetleri etkisi altına alıyor. Üstelik 2014-2015 Sonbahar Kış sezonunda mavinin altın çağını yaşayacağını şimdiden söyleyebiliriz. %50 indirimler devam ediyorken, siz de bu renge muhakkak yatırım yapın.

Mavi Ayakkabı ve Çanta Modelleri

Sonbahar kış sezonu koleksiyon tanıtımlarında, dünya markalarının podyumlarında mavinin ışıltılı cazibesine hepimiz şahit olduk. Yavaş yavaş yeni sezona girmeye hazırlandığımız şu günlerde, mavi ile şimdiden tanışmalısınız. Özellikle mavi renkli aksesuarlarda deri, süet, yılan ve krokodil desenler podyumlarda fazlasıyla yer aldı. Renkli bir stili tercih edenler bu renge kombinlerinde çoktan yer vermeye başladı bile.

Mavi Çanta ve Ayakkabı Modelleri

Yaz ve sonbaharda mavileri, ekrular ve soft diğer renklerle kolaylıkla kombinleyebilirsiniz. Kış sezonunda maviye en çok yakışan renkler kahveler, siyahlar ve griler. Kırmızı rengini bile mavinin tonlarıyla kulllanabilirsiniz. Renklerin dünyasından asla kaçınmayın. Her rengin cazibesindeki özel kombinlere siz de imza atın.

Mavi Ayakkabı ve Çanta Modeli

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir