Ayakkabıda Yükselen Trend Brogue Ayakkabılar

Ayakkabıda Yükselen Trend Brogue Ayakkabılar

Brogue Ayakkabı Modelleri

Ayakkabılar maskülen stilin en önemli parçalarından birisi. 2014 yılı kış sezonu ve yaz sezonu olmak üzere erkeksi bir stilin izlerini fazlasıyla taşıyor. Bu yıl oxford ayakkabı modelleri, herkes tarafından sevilirken, brogue ayakkabılar da en az oxford ayakkabı modelleri kadar revaçta.

Brogue Ayakkabı Modelleri

Brogue ayakkabıların kökenine baktığımızda İrlanda ve İskoçya’nın izlerini taşıdığını görüyoruz. Bu ayakkabılar özellikle İrlanda’nın kırsal kesimlerinde herkes tarafından kullanılmakta.

Zamanla kırsal kesimlerden modern şehrin hayatına giriş yapan bu ayakkabılar, erkeklerden sonra kadınlar tarafından da en çok sevilen ayakkabı modellerinden oldu.

Brogue Ayakkabı Modelleri

2014 İlkbahar yaz sezonunda Brogue ayakkabı modellerinin renk çeşitleri karşımıza çıkıyor. Siyah ve kahve en çok tercih edilen renkler olmakla birlikte, diğer renklerin de yanı sıra iki renkli modellerine rastlıyoruz.

Brogue Ayakkabı Modelleri

Özellikle gold ve gümüş bu modelde öne çıkan tonlar arasında. Bu ayakkabı modelinde sevilen birbaşka ton ise pembe oldu. Sizler de sonbaharın yaklaşması ile bu ayakkabılara yatırım yapabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir