Mutluluğa 3 Harf; Söz

Mutluluğa 3 Harf; Söz

Merve Dağlı ile Mutluluğa 3 Harf; SÖZ

Evliliğe ilk adım, ilk heyecan, ilk çarpıntı…

Evlilik niyetine girip, bir ömür iyi günde, kötü günde aynı yolda yan yana yürümeye verilen ilk söz. Tuzlu kahveyi yüzünü ekşitmeden içebilmek temsilidir, dimdik bir ömür boyu yan yana yürümenin.

Tadı çıkarılası günler…

Peki, söz gecesi nasıl bir kıyafet tercih edilmeli?

Söz merasimleri genelde aile arasında ve ev ortamında yapılır. Bunun için daha sade ve daha az detaylı kıyafetleri tercih etmekte fayda var. Ben şahsen gelinlerime her zaman sadeliğin asaletini öneririm ve yine tavsiyem sade ve asil renkler tercih etmenizden yanadır. Toz pembe, pudra, kayısı, bordo yahut limon küfü rengi.

Renk seçimi biraz daha bireysel bir konudur, haliyle kişinin ten rengine uygun seçilmelidir. Özel günlerde ki tercihlerinizde gerçekten sizi tanıyan, ne istediğinizi anlayabilen insanlardan yardım almanızı tavsiye ederim. Zira bazı yönlendirmeler sonrasında fotoğraflara baktığınızda hayal kırıklığı yaşatabiliyor.

Merve Dağlı ile Mutluluğa 3 Harf; SÖZ

Ve gerçek bir aşkın hikâyesine başlıyoruz.

Naçizane tavsiyem aile arasında ufak bir organizasyon gibi olarak görüp de bu hikâyenin başlangıcını fotoğraftan yetim bırakmayın.

Ufak bir tören hayatınızda önemi olan büyük bir adımdır aslında. Keyifli bir mekânda harika kareler ile bu hikâyeye başlangıç yapabilirsiniz. Daha içten, daha samimi, aşk dolu ve en önemlisi heyecan dolu gözleriniz objektiflere baksın. Kayda geçilsin bu özel gün.

Bazı mutlu anlar, bazı insan yüzleri zamana rağmen silinmiyor hafızalarımızdan, sıcaklığını koruyor ve zaman zaman çıkıyor ortaya. Fakat hafızamız emrimizde değil ki onca yaşanmışlıklar, onca insan yüzleri yenileri geldikçe eskiler silinip gidiyor hafızalarımızdan. Bir fotoğraf karesinde donmuş anlara bir ömür bakıp, o anları hayal edip, o yaşamların serüveni arasında dolaşmak paha biçilemez bir keyiftir elbette.

Merve Dağlı ile Mutluluğa 3 Harf; SÖZ

Bu satırları okuyan bayanların iç geçirdiklerini duyuyor gibiyim lakin erkekler için aynı şeyleri yazamayacağım 🙂 Evet erkeklerin geneli, hadi biraz daha iyimser olayım bazıları diyeyim fotoğraf konusunda biz hanımlar kadar duygusal ve titiz düşünmeyebilirler. Bu durumda ümitsizliğe kapılmayın hanımlar, sizin istek ve arzularınıza saygı gösterip ayak uyduracak kadar “centil” “ man” lerdir 🙂 Hiçbir erkek eşi tarafından bir ömür lafı yapılabilecek bir risk almak istemez 🙂

İlk tanışma vakitleri, söz ve nişanlılık vakitleri dünyanın ilk günleri gibidir. Ve dünyanın ilk günlerinin tadını çıkartın derim efendim.

Merve Dağlı ile Mutluluğa 3 Harf; SÖZ

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir