Evlilik Fuarında Bir İlk: Rukiye Sevilay Taşçı

Evlilik Fuarında Bir İlk: Rukiye Sevilay Taşçı

Evlilik Fuarında Bir İlk Rukiye Sevilay Taşçı

İçinde Aşk Olan Fuar!

Yeni bir hayata adım atmaya hazırlanıyorsunuz, tüm çevreniz de size eşlik ediyor…

2013-2014 kış sezonunu yaşadığımız şu günlerde pek çok marka, yeni ürünleri, mekanları, koleksiyonları ve fikirleriyle size ilham vermeye devam ediyor. Son günlerde 2014 gelinlerini tatlı bir telaş sardı. Hazırlıklar tüm hızıyla sürerken size bu konuda yardımcı olacak güzel bir haberimiz var. İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Salonlarında 10 – 12 Ocak 2014 tarihleri arasında Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı 12. kez gerçekleşecek.

3 gün sürecek organizasyonda ziyaretçi çiftler aradıkları tüm materyalleri bir arada bulabilecekler, fiyat karşılaştırması yapabilecekler, yeni trendleri takip edebilecekler ve fuara özel çeşitli kampanyalardan yararlanabilecekler.

Evlilik Fuarında Bir İlk Rukiye Sevilay Taşçı

Tesettürlü Fotoğrafçılar Arasında Fuarda İlk Stant Açan İsim!

Evlilik Fuarı, gelin adayları ve evliliği düşünen çiftler tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanıyor. Pek çok markanın yer aldığı bu fuarda, size fikir verebilecek ve hatta belki de aradığınız her şeyi bulmanıza yardımcı olabilecek pek çok ürün yer alıyor.

Tabii hepsi bir kenara, bu özel gününüzü en güzel şekilde ölümsüzleştirecek olan düğün ve nişan albümleriniz bir kenara… 2009 yılından beri özel gün fotoğrafçılığı yapan Rukiye Sevilay Taşçı, bir ilki gerçekleştirerek tesettürlü fotoğrafçıları arasında öne çıkıyor…

Evlilik Fuarı 2014‘te tesettürlü fotoğrafçılar arasında ilk stant açan firma ve fotoğrafçı olan Rukiye Sevilay Taşçı‘ya bu konu hakkındaki düşüncelerini sorduk…

“2009 yılında bu işe başladığımda fotoğraf çeken arkadaşım çoktu ancak kimse özel gün fotoğrafçılığı yapmıyordu. Benim başlamamla birlikte bu işe cesaret edemeyen, ya da aklından geçmeyen birçok tesettürlü arkadaşım tek tek bu işe el atmaya başladı ve baktık ki sektördeki bu açık kısa bir süre içinde fazlasıyla doldu. Şu an benden sonra bu işe başlayan birçok arkadaş ofis bile açtı.

Evlilik Hazırlıkları fuarı benimde evlenmeden önce ve evlendikten sonra gitmeyi ihmal etmediğim bir fuardı ve dikkatimi çeken en önemli şey muhafazakar kesime hitap eden çok fazla firma olmadığıydı. Kurumsallaşma devresinden sonra, bu işi muhafazakar kesimde ilk başlatanlardan biri olarak biz neden olmayalım dedim ve bu açığı bir nebze olsun kapatmak için fuar başvurumuzu gerçekleştirdim.

Sizinde aracılığınızla kendini bize yakın bulan, tarzımızı beğenen herkesi bilgilendirmiş olalım davet edelim isterim…”

Fuar sonrası Rukiye Sevilay Taşçı standını ziyaret eden 2014 çiftlerine özel hediye çekilişi yapılacaktır.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir