Romantik Sonbahar Stili ve Kombinler

Romantik Sonbahar Stili ve Kombinler

Romantik Sonbahar Stili

Sonbahar, romantizmiyle enerjisiyle biz hanımlar için özel bir mevsimdir. Sonbahar kıyafetlerimiz ise, kışa giriş için ön hazırlıktır. Özellikle triko ve hırkalar sonbaharın ana parçalarıdır. Bu sezon tüm trikolar alışılmışın dışında, modern ve daha şık. Triko modelleri, sonbahar kış kombinlerinde bu sezona özel daha romantik. Modeller, sezonun minimal ruhu ile özdeşleşirken, renkli ve enerjik tasarımlar ise hayli ön planda.

Romantik Sonbahar Stili

Tüm markaların koleksiyonlarında sezon trendleri göz önünde bulundurularak tasarlanan trikolar, bu sezon sınır tanımıyor. Sonbahar kış mevsiminde özellikle triko modelleri, sezonun kurtarıcı parçaları arasında yer almakta. Rahat ve kullanımlı formlarıyla öne çıkan hırka modelleri, çalışan hanımların gardıroplarında ofis kombinleri için özel bir şıklık sunuyor.

Romantik Sonbahar Stili

Bu sezon, birbirinden farklı birçok triko modeli karşımıza çıkıyor. İnce iplik ya da kalın iplikten yapılmış hırkalar, renk blokları ya da kat kat püskül detaylı uzun triko modelleri, sonbaharın hüzünlü havasına inat rengarenk uzunlu kısalı şık modeller, bu sezonun öne çıkan tasarımları arasında.

Sıcacık tutan klasik ve spor hırka modelleri, romantik sonbaharın serin havasında oldukça ilgi görüyor. Gardıroplarınızda soğuk havaların en aranılan parçası olan hırkalarınızı, kumaş etekleriniz ya da kot eteklerinizle kombinleyebileceğiniz gibi, bol pantolonlarınızla da kombinleyebilirsiniz.

Romantik Sonbahar Stili

İnce triko modellerini birçok kombinde kullanabileceğiniz gibi, balıkçı ya da basic modelleri de klasik kombinlerinizde tercih edebilirsiniz. Gömleklerinizin üzerine kat kat hırkalarınızı giyerek spor bir hava yaratabilirsiniz. Bu sezona özel farklı kesim ve modellerde, canlı renkleri alternatif olarak seçebilirsiniz. Eğer tercihiniz kalın trikolardan yana ise denimlerle bu modelleri çok rahat kombinleyebilirsiniz.

Yorumlar

“Romantik Sonbahar Stili ve Kombinler” için 2 cevap

  1. elif bayer dedi ki:

    Fotolarda paylastiklarinizin markalarinida yazsaniz begeniyoruz ama marka belli degil

  2. admin dedi ki:

    Merhaba,

    Online satışı mümkün olan ürünlerin markaları yerli veya yabancı ne olursa olsun paylaşılıyor. Fakat online satışı bulunmayan yabancı markaların ürünlerinin markasını yazmıyoruz, bunun sebebi zaten Türkiye’den ulaşım imkanının olmaması, fakat yerli markaların koleksiyonlarında bu ürünlere benzer bir çok model bulunuyor, kombinlerden ilham alarak sizde benzer kombinasyonlar oluşturabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir