Yazın En Yeni Parçalarını Seçtik!

Yazın En Yeni Parçalarını Seçtik!

2013 Yaz Trendleri

Vitrin ve Raflar Merceğimiz Altında!

2013 Yaz sezonunda öne çıkan ürünleri, markaları ve trendleri çoktan belirledik. Peki şimdi vitrinleri tekrar incelemeye nedersiniz?

Yaz mevsiminin en yoğun yaşandığı dönemdeyiz. Ramazan ayının yaz mevsimine denk gelmesi ile tatil planları ya Ramazan öncesi ya da Ramazan sonrası olarak ikiye bölündü. Eğer Ramazan ayı sonrası bir tatil planınız varsa bu önerilerimize dikkat edin. Zira sezonun en yenilerini sizler için seçtik. Bu parçalar arasında neler mi var? Çantalar, ayakkabılar, tesettür mayoları ve hatta şık bir valiz! Gelin şimdi birlikte inceleyelim.

2013 Yaz Trendleri

Su İticilik ve Çabuk Kuruma Özellikli Haşema

Alternatif mayonun mucidi Haşema şimdide su iticilik ve çabuk kuruma özelliği taşıyan modelleri ile bu yazın favori parçaları arasında yerini alıyor. Bu özellikte başka bir tesettür mayo bulmak zor bizden söylemesi.

2013 Yaz Trendleri

Portföy Çantalarda Neon Rüzgarı

Yaz sezonunun en yeni trendi portföyler, canlı renkleri ile yaz mevsiminin enerjisini yansıtıyor. Sıcak havalarda omuzlardaki yükü hafifletip, elinize bu renkli modellerden almanın tam sırası.

2013 Yaz Trendleri

Bu Yaz Valizimizde Renkli Olsun

Seyehat sezonu Ramazan Bayramı itibariyle açılacak. Yaz mevsiminin ruhuna yakışacak nitelikte renkli bavullardan alabilirsiniz. Renkli valizleriniz havaalanında diğerlerinden anında ayrılacak.

2013 Yaz Trendleri

Yaz Trendi Monckler Ayakkabı

Yazın platform topuklu ayakkabılardan asla vazgeçemem diyenlerdenseniz size yepyeni bir önerimiz var! Monckler, platform topuklu ayakkabılara farklı bir yorum katmış. Rahatlığı ve şık görünümü ile bir adım önde olan modelin farklı renk seçenekleri de mevcut.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir