Demokrasi Nöbetinde Meydanlarda Olan Sanatçılar ve Ünlü İsimler

Demokrasi Nöbetinde Meydanlarda Olan Sanatçılar ve Ünlü İsimler

Demokrasiye Destek Veren Ünlüler ve Sanatçılar

Ünlülerden “Demokrasi”ye Destek meydanlarda devam ediyor. FETÖ’ye (Fethullahçı Terör Örgütü) mensup askerlerin, darbe girişiminde meydanları boş bırakmayarak demokrasi nöbetinde olan halka sanatçılar ve ünlü isimler de destek verdi.

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin tüm illerinde ve meydanlarında demokrasi nöbeti devam ediyor.  “Demokrasi Nöbeti”ne, sevilen sanatçılar da katılarak destek verdi. İşte o isimler…

Sanat Dünyasından Destek

Demokrasi Nöbetine katılarak halkın saygısını kazanan isimlerden Alişan, Mustafa Ceceli, Emre Altuğ, Ece Erken, Dilber Ay, Kutsi, Berdan Mardini, Esra Erol, İkbal Gürpınar, Senai Demirci, Eşref Ziya Terzi, Dursun Ali Erzincanlı, Necati Şaşmaz, Sinan Özen, Hakan Peker, Mustafa Topaloğlu, Uğur Işılak, Nihat Doğan, Murat Kekilli, İzzet Yıldızhan, Elif Buse Doğan, Devran İskender, İsmail Altunsaray, Ravi İncigöz, Ersin Düzen, Gökhan Akar, Kürşat, Muzaffer Elitaş, Uğur Arslan, Suat Suna, İpek Açar halka bir arada meydanlarda buluşarak, halka hem moral verip hem de birlik beraberlik mesajları ilettiler.

Demokrasiye Destek Veren Ünlüler ve Sanatçılar Emre Altuğ

Kızılay Meydanı’nı dolduran Başkentlilere hitaben konuşan sanatçılardan Emre Altuğ, “Şanlı ordumuzun şerefli askerleri, şerefli polislerimizin önünde ben de saygıyla eğiliyorum, bizim için şehit olan askerlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz; aynı şekilde vatanı, milleti, devleti için gözlerini kırpmadan şehit olan polislerimizin önünde saygıyla eğiliyorum” diyerek, Türk milletinin, her zaman birbirini sıkıca kucakladığını söyledi.

Demokrasiye Destek Veren Ünlüler ve Sanatçılar Mustafa Ceceli

Sanatçı Mustafa Ceceli de bu topraklarda artık kimsenin darbe yapamayacağını belirterek, “Ankara, İstanbul, tüm şehirler kenetleniyorsa, Türkiye kenetlenebilir. Hayatlarını kaybeden, canlarını veren bütün şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Allah, kardeşi kardeşe kırdırmasın, Allah dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu. Ceceli, daha sonra seyircilerin eşliğinde bir ilahi okudu.

Demokrasiye Destek Veren Ünlüler ve Sanatçılar Alişan

Renkli görüntülerin oluştuğu gecede söz alan Sanatçı Alişan, 6 gündür demokrasi nöbeti tuttuklarını kaydederek, “Allah hepinizden bin kere razı olsun. Türkiye, böyle bir şerefsizler, hainler çetesi görmedi. Sizler demokrasimize sahip çıktınız” diye konuştu.

Nihat Doğan ise darbe girişiminin ilk anlarında tepki gösterdiğini belirterek, eski Başbakan Adnan Menderes’in asıldığı darbe döneminin kötülüklerinden söz etti.

Demokrasiye Destek Veren-Ünlüler ve Sanatçılar Esra Erol

Darbe girişimi sonrası demokrasi nöbeti meydanlara çıkan halka Esra Erol da katıldı ve Kısıklı Meydanı’nda nöbet tuttu.

Demokrasiye Destek Veren Ünlüler ve Sanatçılar Necati ŞAşmaz

Kurtlar Vadisi dizinin ünlü ismi Necati Şaşmaz‘da meydanlarda demokrasi nöbeti tutan ünlü isimler arasında yer aldı.

Demokrasiye Destek Veren Ünlüler ve Sanatçılar Murat Kekilli

Sanatçı Murat Kekilli ise “Tam tatile çıkacaktım, o sıra olaylar patladı. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan halkından bir şey istedi, bu çağrıya uyup sokaklara çıktım. Tatil sonra da olur. Bayrak, vatan söz konusu olduğunda gerisi tefarruattır” dedi.

Demokrasiye Destek Veren Ünlüler ve Sanatçılar Ece Erken ve Emre Altuğ

Ece Erken, arkadaşlarıyla birlikte çektiği selfie’yi, “Demokrasi için Ankara Kızılay’daydık, ne şahane bir kalabalık vardı” notuyla paylaştı.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir