Yağmura Rağmen Şık Olmak Mümkün mü?

Yağmura Rağmen Şık Olmak Mümkün mü?

Burberry Trençko Modelleri 2015

Sonbaharla birlikte ardı arkası kesilmeyen ve tam durdu derken yeniden başlayan yağmurlar, zarafetinize gölge düşürmesin… Şemsiyenin altında sonbahar kraliçesi olmak mı tam olarak istediğiniz? O halde bu haber tam size göre…

Kötü hava şartları, yağmur ve sert esen rüzgarlar ne sinirinizi ne de stilinizi bozmasın. Özellikle önemli bir iş görüşmesi ya da şık bir davette giderken tek bir yağmur damlasının bile, zarafetinize gölge düşürmesini istemiyorsanız doğru şemsiyenin altında ve doğru parçalarla adım atmayı deneyin. Ve kırmızı tonlarının enerjisini üzerinizde taşımayı deneyin.

İşte sonbaharın yağmurlu günlerinde şıklık seviyenizi yükseltecek üç farklı kombin önerisi.

Kırmızı Tesettür Kombin Önerileri

Soğuk sonbahar günlerinde kıyafet seçimi yaparken kumaşın mevsime uygun olmasının yanında renklerinin de içinizi ısıtması gerektiğini ihmal etmeyin. Canlılık ve dinamizmin rengi olan kırmızı sıcak bir renktir.

Kırmızı renkli uzun bir etek ile kombinleyeceğiniz kırmızı yün pelerin pançoyu toprak tonlarında bir bot ile tamamlayarak hafta sonuna şık bir hazırlık yapabilirsiniz. Yine toprak tonlarında yün bir eşarp ise stilinizin tamamlayıcısı olacaklar.

Kırmızı Tesettür Kombin Önerileri

Desenli trençkotların yükselişine şahit olduğumuz bir sezondayız. Trençkotların tartışmasız en iyi markası Burberry yine kalbimizde kıvılcımlar oluşturuyor. Mavi ve bordo tonalrında farklı renk ve desenlerin yer aldığı trençkot yağmurlu günler için en iyi yol arkadaşı olabilir.

Desenli trençkotunuz ile birlikte kombinleyeceğiniz siyah eteğinizi yine aynı tonlarda botlarla tamamlayabilirsiniz. Kombininize hareket katacak parça ise şık bir çanta!

Kırmızı Tesettür Kombin Önerileri

Sonbaharla birlikte omuzlarımızda yerleşen pelerinler hiç gitmesinler… Yeni sezonda pelerinlerizde canlı tonlara ağırlık verebilir, kasvetli sonbahar günlerini ısıtabilirsiniz.

Versace kırmızı pelerin pançonuzu topuklu botlarla kombinlerken üzerine Aker 2015/16 sonbahar kış koleksiyonundan seçeceğiniz desenli bir eşarp şıklığınızı tamamlayacaktır.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir