Türkiye’de Bir İlk, Serin Tutan Eşarp “EVİTARE”

Türkiye’de Bir İlk, Serin Tutan Eşarp “EVİTARE”

Türkiye’de Bir İlk, Serin Tutan Eşarp “EVİTARE”

Evitare ekibi yaptığı araştırmalar sonucunda, Türkiye’de ilk kez serin tutma özelliğine sahip eşarp üretimini gerçekleştirdi…

Evitare 2011 Koleksiyonu geniş yelpazesinde hem coşkulu parlak renkleri hem de dingin pastel tonları barındırıyor. Koleksiyondaki desen ve renk çeşitliliği eşarp seçmeyi zorlaştırırken, seçici bayanlara da ilham veriyor.

Evitare eşarpları nano teknolojiye sahip, sağlığa zararlı hiçbir madde içermeyen ‘COOL TOUCH‘ malzemesi ile üretilmektedir…

Bu malzeme kumaş üzerinde 3 katmanlı bir aktarım sistemi oluşturur. Bu sistem sayesinde vücutta oluşan ısı ve nem çok hızlı bir şekilde emilerek, kumaşın dışına atılır.

‘COOL TOUCH‘ malzemesi bu işlemi diğer normal eşarplardan çok daha hızlı yapmaktadır. Böylece Evitare eşarpları kullanıcılarının vücut ısılarını sabit tutarak eşsiz bir kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Evitare eşarplarının üzerindeki ‘COOL TOUCH’ malzemesi narin yıkamalara dayanıklıdır. Yıkama talimatına uyduğunuz takdirde serin tutma özelliğini uzun süre koruyacaktır.

Yorumlar

“Türkiye’de Bir İlk, Serin Tutan Eşarp “EVİTARE”” için 2 cevap

  1. Fatmaz Yavuz dedi ki:

    turkuaz eşarbı çok beğendim bu ürünleri nasıl satın alabiliriz, ssipariş verebiliyormuyuz acaba?

  2. eşarp modelleri dedi ki:

    çok güzel eşarplar gerçekten fular olarak ta kullanılabilir fiyatları da bu kadar güzeldir herhalde 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir