Puane’den 5 Farklı Kombin Önerisi!

Puane’den 5 Farklı Kombin Önerisi!

Puane Yeni Sezon Tesettür Kombinler

2015 İlkbahar Yaz sezon koleksiyonlarının bir bir sergilendiği şu dönemde Puane, radarımıza takılan markalardan biri oldu! Puane’nin 2015 İlkbahar Yaz tasarımlarında ilk göze çarpan maskülen ve feminen çizgilerin birlikteliği..

Koleksiyonda sorbe renklerin hakimiyeti de dikkatleri çeken detaylar arasında yerini alıyor. Puane’nin vizyoner bakış açısını ortaya koyan koleksiyonundan seçtiğimiz 5 özel parçayla 5 farklı kombin önerisi hazırladık! Yaz trendlerinin etkisiyle hazırladığımız bu kombin öneriyle yaza bir adım önde başlayın!

Puane Tesettür Giyim Kombinleri

Tek Parça İki Farklı Stil

Zarif abayalar bu yaz gece elbiselerini tahttan etmeye kararlı! Puane 2015 İlkbahar Yaz koleksiyonundan seçtiğimiz abaya ile iki farklı stil yakalayabilirsiniz. Puane 2015 Yaz koleksiyonundan seçtiğimiz, canlı rengi ile iddialı bir zarafet sunan bu abaya ile dilerseniz özel davetlerde, dilerseniz de yaz akşamlarında vazgeçilmezleriniz arasında girebilir.

Puane Tesettür Giyim Kombinleri

Sıcak Mevsimin Neon Renkleri

2015 İlkbahar/Yaz sezonu ile neon renklerin hakimiyeti altına giriyoruz. Favori tesettür giyim markalarından biri olan Puane’nin siyah ve beyazla buluşan neon renk detaylı elbisesiyle zarif bir şıklık yakalayabilirsiniz. Aksesuar olarak yine küçük neon parçalar tercih edebilirsiniz.

Puane Tesettür Giyim Kombinleri

Şık Olduğun Kadar Sportifsin de!

Gün boyu koştururken hem şık görünmek hem de rahatlığınızdan taviz vermemek istiyorsanız Puane 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu‘ndan seçtiğimiz kap tam size göre!

Puane Tesettür Giyim Kombinleri

Modernitenin Yeni Formu

Sezon kadınının farklı bir stili var. Puane’nin şık detaylı tunikleri yazlık kumaşlar, mini düğmeler ve kuşaklarla modertniteye farklı bir yorum katıyor. Farklı renkler ve kumaş cinslerinin kullanıldığı Puane 2015 İlkbahar Yaz tunik tasarımlarında, modern ve klasiğin müthiş uyumunu göreceksiniz.

Puane Tesettür Giyim Kombinleri

Natürel Renklerden İlham Alın

Renklerin iddialı müsabakası ilkbahar ile başlamış durumda! Natürel renklerin yarışına şahitlik ettiğimiz bu sezonda detayların da yükselişini görüyoruz. Bu furyadan uzak kalmamanız için destek kuvvet Puane 2015 Yaz Koleksiyonu’ndan geliyor.

Unutmadan hatırlayalım kombinlerdeki ürünlere www.puane.com‘dan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

“Puane’den 5 Farklı Kombin Önerisi!” için 3 cevap

  1. FEYZA YILMAZTÜRK dedi ki:

    Merhaba,

    Ben Feyza yaptığınız kombinler çok beğeniyorum bu ürünleri nerelerden temin edebiliriz veya internetten satışınız var mı? bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.

    Şimdiden çok teşekkürler..

    İyi Çalışmalar.

  2. admin dedi ki:

    Merhabalar Feyza Hanım, kombinlerde kullanılan elbise, kap ve tunikler Puane markasına aittir. İlginiz için teşekkürler.

  3. kubra akin dedi ki:

    Merhaba.ben ucuncu kombininizdeki yesil cantanin markasini ogrenmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir