Aker 2014-2015 Sonbahar Kış Eşarp Koleksiyonu

Aker 2014-2015 Sonbahar Kış Eşarp Koleksiyonu

Aker Sonbahar Kış Eşarp Modelleri

Tesettürlü kadınların en önemli aksesuarı eşarpları. Durum böyle olunca en az kıyafet kadar eşarp seçimi de önemli. Aker 2014-2015 Sonbahar Kış Eşarp Koleksiyonu stiline ve görüntüsüne her zaman önem veren kadınlar için zengin tasarımlarla dolu.

Aker Eşarp Sonbahar Kış

Kombinlerinizin tamamlayıcısı olan eşarp seçimleriniz renk, desen ve kumaş dokusu bakımından önemli. Aker tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren yeni sezon eşarp koleksiyonu ile bu sezon da kadınların ilk durakları arasında yer alacağa benziyor.

Aker 2015 Eşarp Modelleri

Kıyafetlerdeki renkler ve modeller kombininin bütününe hakim olur. Bu sebeple eşarp seçiminizde, kıyafetinizin genel konsepti kadar çok önemli.

Aker Eşarp 2015 Sonbahar Kış

Aker yeni sezon eşarplarında zengin bir renk seçeneği görüyoruz. Tek bir eşarpta birçok rengi barındıran modeller, kombinlerinizin çoğu ile uyum sağlayabilecek şıklıkta.

Aker Eşarp Modelleri

Yeni sezonda eşarplardaki çiçek desenleri, tamamen kış renklerine bürünmüş. Bordolar, lacivertler, haki yeşil, kahve ve siyahlar, floral desenli eşarpların ana renkleri arasında. Sonbaharın hüznünü de yanıstan eşarplar soğuk havalarda atmosferin temasına da uyum sağlayacak.

Aker Eşarp 2015

Daha modern desen olarak gördüğümüz grafik çizimler, Aker koleksiyonunda birçok modelde karşımıza çıkıyor. Kırmızı, gold, sarı, pembe renklerin hakim olduğu geometrik desenli eşarpları klasik ve şık takımlarınızıla kombinleyebilirsiniz.

Aker Eşarp 2014-2015

Aker yeni sezon eşarp koleksiyonu, şıklığından ödün vermeyen kadınların beklentilerine cevap verecek tasarımlarla bu kış karşımıza çıkıyor.

Aker Eşarp 2014 Sonbahar Kış

Bayram kombinlerinizde yeni sezon Aker eşaplarını düşünmek isterseniz, sizler için hazırlamış olduğumuz Aker’in tüm modellerini inceleyebilirsiniz.

Aker Eşarp

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir