Gözde Butiklerin Markası Piamente’nin Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Gözde Butiklerin Markası Piamente’nin Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Piamente Giyim 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Yaprakların kızıl kahveye dönüştüğü şu günlerde, yeni sezon koleksiyonları mağazalarda yerini almaya başladı bile. Piamente, 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile sonbaharın hüznüne enerjik bir dokunuş yaparak, hanımların beğenisini kazandı.

Sonbahar kış sezonu için gardırop yenileme zamanı geldi. Piamente’nin yeni sezon kreasyonu, sezon trendlerini ölçülü giyinmeyi tercih eden hanımların stillerine göre yorumlayarak, her tarza hitap eden modelleri ile sonbahar ve kış için farklı bir şıklık sunuyor.

Piamente Giyim 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Şehirli kadınların ihtiyaçlarından yola çıkarak hazırlanan koleksiyon, birbirinden zarif modellerle dikkat çekmekte. Sezonun öne çıkan trendi olan kürklü tüvit kabanları biz çok sevdik. Renk blokları ile tasarlanan modeller ise, çalışan hanımlara bir alternatif olarak karşımıza çıkmakta. Birçok modeldeki kürk detayları siyahın muhteşem uyumuyla lüksün ve zarafetin feminen bir algı ile yorumlanarak sezona hareket katmakta.

Mor ve kırmızının hakim olduğu modeller, asi ve özgür bir tavır ile renkli giyinmeyi seven tüm hanımların tercihi olacak gibi görünüyor. Koleksiyonda klasik parçaların modern yorumları Piamente adını özel kılıyor. Enerjik şehirli kadınların stiline hitap eden Piamente’nin yeni sezon kreasyonunu, kış alışverişinize çıkmadan önce mutlakla görmenizi öneriyoruz.

Not: Piamente ürünlerini Ankara’nın en popüler butiklerinden Naquesh İstanbul‘da bulabilirsiniz.

İşte size birbirinden şık Piamente 2013 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu;

Yorumlar

“Gözde Butiklerin Markası Piamente’nin Sonbahar-Kış Koleksiyonu” için bir cevap

  1. Ayşe Aldır dedi ki:

    Elbiseleri çok beğendim fakat istanbulda nerede bulabiliriz yazılmamış

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir