İçinizde Çiçekler Açtıracak İlkbahar Kombinleri

İçinizde Çiçekler Açtıracak İlkbahar Kombinleri

Çiçekli Elbiseler (Evarae - Camilla)

Pastel renkler üzerinde ki capcanlı çiçekler, elbise ve tunikleri adeta bir kır bahçesine dönüştürüyor. Canlılık ve tazeliğin sembolü olan desenler sadece elbiselerde değil içimizde de çiçekler açtırıyor. Kimi zaman beyaz zemin üzerine rengarenk kimi zaman mavi üzerine çıtı pıtı desenler kimi zaman pembe kimi zaman turuncu…

Doğadan ilham alan onlarca ton uçuş uçuş tunik ve elbiseler; desenlere eşlik eden volanlar, katlar, boyundan bağlanan fularlar ile romantik stilleri vurgularken içinizde çiçekler açtıracak ilkbahar kombinlerine de davetiye çıkarıyor.

Bahar Çiçekli Elbise Kombini

H&M Elbise
H&M Çanta
H&M Babet
H&M Güneş Gözlüğü

Bahar Çiçekli Elbise ile Kombin

Baharın en güzel yanlarından biri de yeniden canlanan doğayla uyumlu çiçekli elbiseler ile kombin yapmak. Markaların yeni sezon koleksiyonları da adeta çiçek bahçesi gibi. H&M markasında ki çiçekli keten karışımlı elbise de onlardan biri.

Tesettürlü kadınların özellikle ev gezmelerinde tercih edebileceği bu tasarıma şık babetler ve doğanın canlı renklerinden yeşil bir çanta eşlik ediyor. Elbise boydan düğmeli olduğu için ön kısmında biraz yırtmaç var. Bu sebeple dışarıda kullanırken alt kısma ufak bir tadilatla dikiş attırabilir ve açık renk olduğu için her ihtimale karşı içinden astar giyerek kullanabilirsiniz. İsterseniz de elbiseyi önü açık uzun tunik olarak beyaz pantolonla kombinleyebilirsiniz.

Bahar Çiçekli Tunik Kombini

H&M Tunik
Mango Pantolon
H&M Çanta
H&M Spor Ayakkabı

Küçük Çiçekli Tunikle Kombin

Sadece bakınca bile ruha dinginlik ve huzur veren mavi çiçekli tunik ve ona eşlik eden yine aynı renk tonlarında bir şal ve çanta. Kombinin diğer parçaları ise beyaz. Bir sneakers bir de bol pantolon ile tamamlayacağınız bu kombin hem konfor sunuyor hem de giyeni mest ediyor.

Bize göre tesettürlü kadınlar da bu bahar mutlaka kendilerini en motive eden çiçeklerden birini seçip kombinlemeli.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir