2023 İlkbahar Yaz Koleksiyonlarının Pilili Etekleri

2023 İlkbahar Yaz Koleksiyonlarının Pilili Etekleri

Purdey Beyaz Pilili Etek - Gucci Pilili Etekler

2023 ilkbahar yaz koleksiyonlarının pilili etek modelleri Kopenhag, New York ve Londra’da sokak stillerine damgasını vuruyor. Podyumların ötesinde, moda haftası müdavimleri de pililere olan tutkularını ifade ediyor. Sacai, Issey Miyake, Altuzarra ve Dion Lee kendi pileli eteklerini tanıttı. Her tasarım farklı bir moda türünü temsil ediyor: Modern, retro, klasik, kolej tarzı ve havalı… Belki de bu yüzden dünya modasında pileli etek geri gelmeye devam ediyor. Bu durum ziyadesiyle bizim ilgi alanımıza giriyor. Çünkü etekler, tesettürlü kadının kırmızı çizgisi. Gelin şimdi dünya modasından ekoseden klasik siyaha ve beyaza kadar en iyi pilili eteklerine yakından bakalım.

Mara Hoffman Pembe Ekose Pilili Etek - Prada Ekose Pilili Midi Etek

Kolej Tarzında Ayrılmaz İkili: Ekose ve Pili

Pilili etek modellerinde klasik bir desen olan ekose, tüm ihtişamıyla kolej tarzını çağrıştırıyor. Bu trendi 2023 ilkbahar sezonuna taşıyan dünya markalarından Mara Hoffman, pili detaylı pembe ekose eteği hasır çanta ve sandaletle yaza uyarlarken; Prada ise pilili etek modelini yine aynı desen ceket ile eşleştirerek bir takım oluşturuyor. Eforsuz ve kolay bir görünüm için de siyah bir sandalet, çanta ve tişört tercih ediyor.

Sacai ve Prada Siyah Pilili Etekler

Zamansız Siyah Pilililer

Bu bahar da gardırobun zamansız bir versiyonu olan siyah pilili etek, Sacai ve Prada markalarında en havalı halleriyle karşımıza çıkıyor. İster bir süveter, yelek ile ister sweatshirt veya beyaz bir gömlekle sınırsız bir şekilde kombinlenebiliyor. Babet, sandalet ya da spor ayakkabılarla tekrar tekrar yeniden yorumlanabiliyor.

Mango Kahve Pilili Etek

Mango Pilili Etek

Retro Görünümler İçin Bej Pilililer

Pileli eteğe şık bir dokunuş katan bej ve tonları, özellikle bir oxford gömlek veya örgü kazak ile eşleştirildiğinde 1970’lerin üniversite kampüsü stilini yansıtıyor. Mango 2023 İlkbahar Yaz Koleksiyonunda yer alan kahve pilili etek de yine bu retro görünümü destekleyici kombinler yapma imkanı sunuyor.

Proenza Schouler ve Co Beyaz Pilili Etekler

İlle de Beyaz Olsun

Son olarak moda dünyasının usta isimlerinin en az siyah kadar vazgeçilmez stil ilan ettiği beyaz pilili etekler geliyor. Yaz kış her kombine uyum sağlayacak beyaz pilililer, modası asla geçmeyecek tasarımlar arasına giriyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir