2021 Kışının En İyi 10 Uzun Etek ve Elbise Modeli

2021 Kışının En İyi 10 Uzun Etek ve Elbise Modeli

Kayra Triko Elbise ve Deri Pliseli Etek

Tesettürlü kadınların dolabına giymek için can atan sezonun yıldız parçaları bu yazımızda bir arada. Hem etek hem elbiselerde boy gösteren deriler, dış giyimden eteklere geçiş yapan kaşe ve kapitoneler, yumuşacık dokusuyla trikolar, en cool halleriyle jileler, kışın ekürisi ekoseler ve dahası… Kışlık dokularıyla, sezonun trendleriyle, konforlu kesimleriyle ‘uzun etek ve elbise‘ modelleri, stilleri yükseltmeye hazır. O zaman hiç vakit kaybetmeden 2021 kışının trendlerine birlikte göz atalım…

Kevser Sarıoğlu Balon Kol Deri Elbise

Deri Elbiselerin Şık Duruşu

2021 kışında trendler listesine yeniden hakim olan deri elbiseler, vamp tarzlarına romantik detaylar karıştırıyor. Böylelikle sokak stillerinde de rahatlıkla kullanılabilir hale gelen parçalardan en dikkatimizi çekense Kevser Sarıoğlu‘nun iki renk seçeneğiyle tasarladığı elbiseler oluyor.

Normcore Kırmızı Kolu Bağlamalı Kaşmir Ekose Elbise

Normcore Kırmızı Elbise
Normcore Mavi Elbise

Ekose Elbisesiz Kış Düşünülemez

Kış mevsimiyle adeta özdeşleşen ekoseler, tesettürlü kadının dolabına maksi boy elbiselerle giriyor. Kahveden yeşile, maviden kırmızıya sezonun tüm sıcak tonlarını üzerine alan bu desenler, günlük hayatın en havalı seçeneklerinden. Normcore markasının da iki farklı renkle ürettiği ekose desenli elbiseler de buna en iyi örneklerden.

HE-QA Kanvas Jile

He-qa Siyah Jile
He-qa Kahve Jile

Jilelerin Yükselişi

Tesettürlü kadının dolabına yeni bir soluk getiren jileler, 2021 kışında çekim alanını genişletiyor. Oldukça cool bir hava yansıtan bu parçalar, neredeyse her markanın koleksiyonunda kendine yer buluyor. Bunlardan gözümüze çarpansa Heqa markasının jileleri oluyor.

Kayra Pileli Deri Etek

Kayra Yeşil Etek
Kayra Bordo Etek

Gücüne Güç Katan Pileli Deri Etek

Deri parçalar yeni yılda yıldızını giderek parlatıyor. Aynı elbiselerde olduğu gibi eteklerle de tesettürlü kadınlara göz kırpan bu trend, uzun çizmelerle oldukça havalı ve şık görünümlere sahne oluyor. Kayra markasına ait yanık kırmızı, taba, yeşil gibi yoğun renklerle tasarlanan pileli deri etekler de bu trendi çok iyi yansıtacağınız parçalar.

Qooq Store Triko Elbise

Sıcacık Triko Elbisesiz Olmaz

Soğuk kış günlerine sıcak bir iklim getiren triko elbiseler, tesettürlü kadının kombinlerinde baş rol oynamaya hazır. Kimi oldukça bol kesimleriyle kimi de belden oturan A kesim modelleriyle karşımıza çıkıyor. Siyahın hakimiyetindeki bu parçalara Qooq Store tasarımı elbisede olduğu gibi ‘yağ yeşili’ gibi sezonun trend tonları da dahil olabiliyor.

Touche Prive Kapitone Etek

Kapitone Eteklere Geçiş Yapıyor

Kapitone mont, kapitone yelek derken gücünü artıran bu dokular, şimdilerde eteklere de konuk oluyor. Farklı bir stil denemek isteyenler için sıcacık fikir olan bu parçanın iki farklı renk tonu da Touche Prive markasında yer alıyor.

Manila Etek Takım

Manila Sarı Takım
Manila Ekru Takım

Kalem Model Takım Etekleri

Tesettürlü kadınların 2021 kışında olmazsa olmazı olan triko takımlarda kalem etek modelleri ön plana çıkıyor. İster ikili halde ister başka kazaklarla kombinlenmeye açık olan bu parçalardan Manila‘nın farklı renklerdeki modelleri öne çıkıyor.

Terzi Dükkanı Elbise

Romantik Yakalar, Kat Kat Fırfırlar

2021 kışında romantiklere özel modellerde, büyük yakalar, nakış işlemeler, kat kat fırfırlar göz dolduruyor. Buna en iyi örnekleri verense, Terzi Dükkanı‘nın mevsimin trend renkleriyle tasarladığı elbise modelleri oluyor.

Suud Collection Pilikaşe Etek

Kaşe Kloş Etek Konforu

Her yaşın en cool parçası olmaya aday kaşe kloş etekler, bu yılın en ama en sevilen parçaları. Sıcak dokularıyla soğuk havalara karşı koyan bu tasarımlar, postallarla sokak stilinin maskülen havasına; topuklu çizmelerle şıklığın altını çiziyor. Suud Collection‘un bej ve siyah gibi dolapların jokeri olacak renklerde tasarladığı kaşe etekler de tam da bu sebeplerle 2021’in en iyilerinden.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir