Şimdi Al: Sezonun En Hesaplı Denim Parçaları

Şimdi Al: Sezonun En Hesaplı Denim Parçaları

Demim Official Kot Ceket Pantolon İkili Takım

Konforlu şıklığın adı ‘denim parçalar‘, sezon ortasında hesaplı fiyatlarıyla gönülleri bir kez daha fethediyor. Mavinin binbir farklı tonuyla kalıplarını genişleten tasarımlar, incecik yazlık kumaşlarıyla sıcak günlerde ferah bir fikir olmanın peşinde. Pratik, eforsuz ve cool… İşte dolapların tek ihtiyacı olan denim ile cep yakmayan alışveriş listesi!

Kot Jile/Salopet Elbise Modelleri

İster Sportif İster Şık: Denim Salopet

2018 ilkbahar – yaz koleksiyonlarında trendler listesinde yerini alan salopet elbiseler, denim tasarımlarıyla dolaplardan eksik edilmemesi gerekenlerden oluyor. İster tatil bavullarına ekleyin, ister ofis yaşamına… Her mekana uyum sağlamayı başaran parçalar çizgili basic tişörtlerle sportifleşirken bir gömlekle şıklık seviyesini artırıyor. Siz siz olun sezon ortası indiriminde bir denim salopet edinmeden mevsimi bitirmeyin.

Alia Büyük Beden Denim Elbise Modelleri

Sıcak Havaların Sadık Parçası: Denim Elbise

Sıcak havaların en sadık parçası denim elbiseler, güncel modelleriyle tesettür kombinlere şıklık aşılamaya kararlı. Yazlık kumaşlarla tasarlanan akışkan parçalar, mavinin açıktan koyuya tonlarıyla karşımızda. Hesaplı fiyatlarıyla dikkati bir kez daha üzerine çekmeyi başaran denim elbiseler, kimi zaman etek ucundaki fırfır görünümleriyle kimi zamansa nakışlı modelleriyle tesettürlü kadınları selamlıyor.

Tesettür Denim Elbise Modelleri

Konforlu Olduğu Kadar Şık Denimler

Denime aşırı sportif anlamlar yükleyenler yanılıyor. Konforlu, rahat ve çabasız olduğu kadar şık olmayı da başaran parçalar, trend detaylarla mertebe atlıyor. İşlemeler, ışıltılar, fırfırlar ve nakışlarla çekim alanını güçlendiren denim elbiseler, alternatif yorumlara oldukça açık.

Denim Etek Modelleri

Mükemmel Denim Eteğin Peşinde

Mükemmel denim eteğin peşine düşün, 2018 yazında cool duruşun tadına varın. Sezon ortası indiriminde cep yakmayan fiyatlarıyla gündeme bir kez daha gelen denimler, en havalı etek modelleriyle tesettürlü kadınları bekliyor. Yüksek bel modellerin ister A kesim ister kloş görünümlerine kavuşun. Bir sneaker ile ikonik olmayı başaran denim etekleri binbir farklı parçayla kombinleseniz bile, hepsiyle mutlaka uyumlu olacaktır. Bu sihirli parçanın eforsuz özelliği sayesinde sadece bu sezon değil önümüzdeki sezonlarda rahatlığı yakalayacaksınız.

Defacto Kot Uzun Tunik Modelleri

Denimlerin En Genç Yorumu

Koleksiyonların en genç parçası denim gömlekler, rahatlığın ve ikonik duruşun simgesi haline geliyor. Her dönemin ruhuna adapte olmayı başaran tasarımlar, günün ruhuna uygun olarak farklı yorumlanmaya da açık. Asla yarı yolda bırakmayan denim gömlek – tunikler yeni nesil görünümleriyle çekim alanını genişlettikçe genişletiyor.

Hüma Sultan Kot Tunik Pantolon İkili Takım

  • Kot İkili Takım – Hüma Sultan: Satın Al
  • Kot İkili Takım – Hüma Sultan: Satın Al

Denimlerin Bol ve Takım Hali

Konfor denince akla gelen denim parçalarda, pantolonlarda bollaşan kalıplarıyla tesettürlü kadının çekim alanına giriyor. Neredeyse bir etek görünümü kazanan parçalar, ‘efil efil’ denen rahatlığı sağlıyor. İndirimli fiyatlarıyla gönülleri çelen tasarımlar, kimi zaman kendi gibi denim tuniklerle takımlanıyor kimi zamansa yazı baskılı tunik tişörtlerle gençleşiyor.

Benin Bol Paça Kot Pantolon Modelleri

Moda Editörü Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir