Gençlerin Yeni Tercihi: Sportif Detaylarla Sadeleşen Kombinler

Gençlerin Yeni Tercihi: Sportif Detaylarla Sadeleşen Kombinler

Genç Tesettür Kombinler

Gençlerin yenilikçi üsluplarıyla buluşan yepyeni trendler şimdi deneme sürüşünde!

Sokak stilinin parlayan yıldızları, çağın moda dümenini kafalarına estiği gibi kullanıyor. En şık kombin stillerini yansıyan ufak dokunuşlarla sporlaşan ve minimalist çizgideki havasıyla gençliğin ruhunu saran siluetler de oldukça konuşuluyor. Sezona dinamizm katan gençlerin tercihleri şimdi merceğimiz altında. İşte sportif detaylarla sadeleşen genç tesettür kombin yapmanın sırrı.

Genç Tesettür Kombinler

  • Takım: AtolyeHub

Siyah-Beyaz, Sportif ve Şık

Cesaretten aldığı ilhamla en şık monokrom stilleri sportifleştiren gençlerin, bu özgür duruşları ilham veriyor. Baştan aşağı siyah beyazla takımlanan spor pantolon tunik modelleri bir taraftan oldukça spor, bir taraftan oldukça şık.

Genç Tesettür Kombinler

  • Kap: Beymen 2017 Sonbahar Kış – 1595 TL
  • Etek: Beymen 2017 Sonbahar Kış – 479 TL
  • Ayakkabı: Vepa’62 2017 Sonbahar Kış – 589 TL
  • Eşarp: Koton – 14 TL

Eteklerle Salaş Ceket Uyumu

Modanın kurallarını yıkan yenilikçi gençler, şık spor ayrımı asla dinlemiyor. Hal böyleyken de sportif parçalarla en şık tasarımlar buluşuyor. Koleksiyonların en cool parçası olan deri eteklerin şıklığı, sportif trençkotlarla, salaş ceketlerle kombinleniyor. Converse tarzı ayakkabıların cool havasıyla da bütünleşen birlikteliğe, elde taşınan spor çantalar eşlik ediyor.

Genç Tesettür Kombinler

  • Salopet: Kuaybe Gider
  • Salopet: Melek Kaya – Satın Al

Salopetlerin konforlu Hali

Yaz sezonundan beri ortalığı kasıp kavuran salopet, gençlerin yeni gözdesi. Sanki yıllardır bu moda bekleniyor gibi, şimdiden jileler, salopet elbiseler herkesin dolabına girdi. Gençlerin tercihinde bu elbiselerin içine ise şık parçalar değil, sportif tasarımlar eşlik etti. En çizgilisinden tişörtler, figürlü bol gömlekler oldukça cool bir görüntü verdi.

Genç Tesettür Kombinler

  • Eşofman: Haşema Sports Wear

Şıklığa Adım Atan Eşofmanlar

Kim demiş, eşofman takımları sadece evde ya da spor yaparken giyilir diye? Kim demişse, bu gençlerin artık pek de umurunda değil. Yeniliğe oldukça açık yeni jenerasyon en cool eşofman takımlarını haftanın her günü günün her saati kullanmak asla çekinmiyor. Bir eşofman altı, basic tunik, uzun sportif eşofman üstü, sırt çantası, spor ayakkabılar ve pamuklu şal. Her biri ayrı ayrı cool olan bu altı parça, adeta gençlerin yeni formülü.

Genç Tesettür Kombinler

Yakaya Dolanan Fularlar

En sportif gömleği, ufacık bir parçayla şık yapmanın sırrını keşfeden gençler, rengaren fularları oldukça sevdi. Gömleklerin yakasına dolanan desenli fularlar, en sportif kombinlere ufacık bir dokunuşla şıklık kattı.

Genç Tesettür Kombinler

Pileli Etekler ve Trikolar

Mikro pileli etekler yeni jenerasyonun yeni gözdesi. Bu şık eteklereyse tabii ki şık bir gömlek eşlik etmedi. En bol en salaş tavırlayla incecik uzun trikolar, pileli eteklerin ekürisi oldu.

Genç Tesettür Kombinler

  • Etek: Beymen 2017 Sonbahar Kış – 449 TL
  • Mont: Beymen 2017 Sonbahar Kış – 939 TL
  • Çanta: Gucci 2017 Sonbahar Kış
  • Ayakkabı: Beymen 2017 Sonbahar Kış – 459 TL

Tül Detayların Geçmeyen Modası

Sportif parçalara detay olarak işlenen tüller, 2018 sezonuna doğru adım adım ilerlerken şıklığa geçişte kullanıldı. Eteklerin, elbiselerin altından kendini gösteren tül detaylar, sportif detaylarla sadeleşen şık kombinlerin en iyi görünümünü oluşturuyor.

Genç Tesettür Kombinler

  • Üst: Touche 2017 Sonbahar Kış

Çizgilerin Vazgeçilmezliği

En şık parçalara çizgisini çekerek sportifliğini yansıtan desenler, sade duruşlarıyla gençlerin vazgeçilmezi. Sweatlere, elbiselere, tişörtlere kısacası her parçaya bir duruş katan çizgiler, ister enine ister boyuna anahtar parçaların olmazsa olmazı. Çizgilerin zirvedeki yerini sarsan başka bir desen ise son zamanlar pötikare!

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir