İpekevi 2016 Yazlık İpek Şal ve Eşarp Modelleri

İpekevi 2016 Yazlık İpek Şal ve Eşarp Modelleri

İpekevi 2016 Yazlık İpek Eşarp Modelleri

İpek şal efsanesinin mimarı İpekevi; her yıl olduğu gibi bu yıla da damgasını vuracak birbirinden özel ipek şalları kadınların beğenisine sunuyor. Zarafetin en rafine hali, benzersiz bir stilin anahtarı ipek şallar; İpekevi tasarımlarıyla artık tamamlayıcı bir aksesuar değil, kombinasyonun merkezindeki ana parçaya dönüşüyor.

Kısa bir zamanda dünyayı kasıp kavuran ipek şalların jenerik markası İpekevi; stil sahibi kadınların vazgeçilmezleri arasındaki yerini alırken, dönemsellikten uzak çok zamanlı şıklığın formülünü kadınlara armağan ediyor. Tüm zamanların en sofistike tasarımları arasındaki ipek şallar; İpekevi kalitesi ile benzersiz parlaklığa ve doğal dokusuna kavuşurken, göz kamaştırıcı renklerin ışığında şehirli ve modern kadına stil sahibi bir dokunuş getiriyor.

Tarih boyunca zarafet ve şıklığın sembolü olan ipek, yeryüzünde hiçbir doğal lifte bulunmayan parlaklığı ve dokusu ile çağlar boyunca kadınların vazgeçilmezi olmuş olup, günümüzde de bu tutku dünyayı sarmaya ediyor. Ülkemizde de neredeyse kaybolmaya yüz tutmuş ipekçiliği yeniden canlandırmayı misyon olarak benimseyen İpekevi; ipek sektöründe trendleri belirleyen ve farklı ürünler arayanların tercihi olmaya, ipeğin ışıltısı ile modayı buluşturmaya tarihi ipek yolunun son durağı Bursa’da, ipeğin evinde devam ediyor.

İpekevi 2016 Yazlık İpek Eşarp Modelleri

Doğal Dokular Modern Tasarımlar

Günün her saatinde zarif ve asil bir görünümü benimseyen İpekevi kadını; her yıl olduğu gibi bu yıl da doğal dokular ve modern tasarımların ışığında benzersiz siluetlerine İpekevi ile stil sahibi bir dokunuş getiriyor. Doğadan ve geleneksel mirasımızdan ilham alan İpekevi tasarımları, imzası haline gelen zamansız stili ve elegan duruşu ile kadınların kalbinde bir kez daha taht kuruyor.

Göz alıcı renkleri ve özel dokusu ile gardıropların vazgeçilmezi, detaylardan arındırılmış sade ve minimal bir tarzı benimseyen, zamana meydan okuyan basic collection tek taraflı ve çift taraflı ipek şallar; stil sahibi bir görünümün tamamlayıcısı olarak koleksiyonda yerlerini her zamanki gibi alıyorlar. Geniş bir renk skalasına sahip 100’den fazla renk alternatifi ile basic collection, gücünü zarafetinden alan İpekevi kadınını yansıtıyor.

İpekevi’nin imzası haline gelen eşsiz çiçek desenleri, ihtişamını yeni sezonda floral collection ile sürdürürken; romantik ve naif görünümleri şehirli ve modern kadınla kusursuzca bütünleştiriyor. İlhamını doğadan alan floral collection, çiçek desenlerinin kendine has enerjik ve romantik tavrını yalın bir tasarıma dönüştürerek görünümlere sofistike bir yorum katıyor.

Stil sahibi kadınların her daim radarında olan geometrik desenleri yeni baştan tanımlayan İpekevi, geometry collection ile modern ve genç bir çizgi sunuyor. Matematiksel zarafetin en seçkin örnekleri geometry collection ile İpekevi kadınının kendine has karakteristik özelliklerini ve seçkin giyim tarzını dışa vurmasına yardımcı oluyor.

İpekevi 2016 Yazlık İpek Eşarp Modelleri

Geleneksel mirasımızın eşsiz örneklerini yepyeni ve modern yorumlarla ipeğe işleyen traditional collection, benzersiz ve yüksek estetik değerlere sahip İpekevi kadınını geçmişe götürürken modern bir tavırla zaman kavramını unutturuyor. Bazen bir lale deseninde bazen çintemani deseni ile geleneksel değerlerin altını çizen İpekevi, güçlü tasarımlarıyla hayranlık uyandırıyor.

Stiline özgün ve farklı dokunuşlar yapmak isteyenlere, sanatın fırtınalı dünyasını sunan art gallery collection, palet dolusu renkleri ipeğe yansıtıyor. Dingin ve büyülü atmosferi ile sanattan ilham alan koleksiyon, özgüveni yüksek İpekevi kadınının vazgeçilmezi oluyor.

Metalik ve pırıltılı bir dünyanın kapılarını aralayan ceremony collection, davetlerde ve en özel günlerde göz kamaştıran bir şıklığı yakalamak isteyenlerin imdadına yine benzersiz dokusu ve ışıltısıyla koşuyor. Yalın fakat gösterişli bir siluet benimseyen ceremony collection, zengin fakat abartısız tasarımlarla gece şıklığının gündüz devam ettirilmesine de olanak tanıyor.

Zamansız duruşu, asil ve zarif görünümü ile İpekevi yine baş rolde olmaya devam ediyor.

İpekevi 2016 Yazlık İpek Eşarp Modelleri

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir