Mutlaka Denemeniz Gereken 5 Hafta Sonu Kombini

Mutlaka Denemeniz Gereken 5 Hafta Sonu Kombini

Tesettür Giyim Kombinleri 2016 Yaz

Etek: Lisa Marie Fernandez

Haftanın koşuşturmasından hafta sonunun rahatlığına adım atarken nefes aldıracak sportif stillere imza atın.

Günlük yaşamınızda çok da yer veremediğiniz konforlu parçaları kullanırken stil sahibi duruştan da asla vazgeçmiyoruz. Ofiste, davette büründüğümüz formal parçaların sıkıcılığından uzaklaşarak, hafta sonu deneyebileceğiniz 5 farklı tesettür giyim kombinini deneyin!

Tesettür Giyim Kombinleri 2016 Yaz

Kap: Victor Alfaro

Lüks Rahatlığa Teslim

Hafta sonuna hiç şüphesiz rahat, bol parçalar yakışıyor. Formal parçalardan oldukça uzak tasarımlar, en rahat ve dökümlü kesimleriyle yeni sezonda karşımıza çıkıyor. Şıklığın ve rahatlığın kriteri olan denim parçalar da hafta sonuna en iyi uyarlanacak tercihlerden. Sezonun incecik tiril tiril denim kumaşlarıyla takım yapabileceğiniz ikilinizle stil sahibi görünüme adınızı yazdıracaksınız.

Tesettür Giyim Kombinleri 2016 Yaz

Elbise: Max Mara

Stil Sahibi Elbiseler

Sıcacık yaz günlerinin en rahat parçası bol, sportif elbiseler. Vücudu sarmayan, düz kesim elbiseler, her parçayla uyumu yakalaması da cezbedici. Minimal elbiselere hareket katan yazı baskıları, nakış ve armalar da hafta sonunun enerjik stilleri. Torba çantalar, sneakerlarınızı cool havanıza eşlik ettirebilirsiniz.

Tesettür Giyim Kombinleri 2016 Yaz

Etek: Armadillos – Satın Al

Mikro Pili Makro Şıklık

Yüksek modada söz sahibi pilili eteklerle hafta sonuna hızlı bir geçin yapın. Eteklerin şık havasından sıyrılmak içinse spor ayakkabılar, basic tişörtler ve ceketleri kullanın. Pilili eteklerin dinamik görüntüsüyle stil sahibi görünümünüzü zirveye çıkarın.

Tesettür Giyim Kombinleri 2016 Yaz

Etek: Sonia Rykiel

Sıcak Günlere Neşeli Başlangıç

Sıkıcı kıyafetlerden bir o kadar uzak spor takımları denemeye ne dersiniz? Sadece spor yaparken koşu da kullanılmayacağını kanıtlayan tasarımlar, sıcak yaz günlerinin tercihi. Neşeli spor parçalar, renkli yazı baskıları, çiçeklerle hareketlenmiş sweetshirt’leri hafta sonunun rahatlığa taşıyın.

Tesettür Giyim Kombinleri 2016 Yaz

Tunik: Vanessa Seward

Yüksek Konforunda Başrol Tuniklerde

Haftanın her günü vazgeçemediğimiz tunikler, yeni sezonda olabildiğince salaş olabildiğince bol. Hal böyleyken de yüksek konfordan şüphe edilmiyor. Tüm zamanda ve mekanda tercihimiz olan bu tunikler, hafta sonuna da ayrı bir rahatlık katacak.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

“Mutlaka Denemeniz Gereken 5 Hafta Sonu Kombini” için 2 cevap

  1. CEREN AKBABA dedi ki:

    bir kaç tane hariç diğerlerini çok begendim. tebrikler cok güzel kombi edilmiş.

  2. Fatma dedi ki:

    Yalnız neden dünya markası ürünler herkese her keseye uygun markalardan kombin yapilmiyor ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir