En Çok Sevilen Selfie Uygulamaları

En Çok Sevilen Selfie Uygulamaları

Selfie Uygulamaları

Yoksa siz halen, telefonundaki standart kamera uygulaması ile selfie çekenlerden misiniz? Hangi açıdan çekerseniz çekin, bir türlü o arkadaşlarınızın çok beğendiğiniz selfieleri gibi olmuyor değil mi? Çünkü hepsi selfielerini özel selfie uygulamaları ile çekiyorlar. İki dirhem bir çekirdek hazırlandınız, arkadaşlarınızla buluşmaya gideceksiniz. Bu titiz hazırlığı, özçekiminiz ile belgeleyip arkadaşlarınızla paylaşmak için tek yapmanız gereken size uygun olduğunu düşündüğünüz bir selfie uygulaması indirmek.

İster bireysel selfielerden hoşlanın, ister toplu çekilen selfielere bayılın. Her birinde pürüzsüz, doğal ve canlı görünmeniz mümkün. Sizin için severek kullanabileceğiniz, en sık kullanılan selfie uygulamalarını derledik.

En Popüler Selfie Programları

Selfie Cam

Siz tam bir selfie tutkunusunuz. Evdeki en paspal halinizden tutun da, iki üç arkadaş bir araya geldiğiniz klasik buluşmalarınıza kadar her anı selfie ile belgelemekten vazgeçemiyorsunuz. O zaman telefonunuzda mutlaka bulunması gereken bir uygulama olan Selfie Cam ile tanışmalısınız. Baş parmağınızı kullanarak selfielerinizi düzenleyebilir ve sosyal medya hesaplarınızda kolayca paylaşabilirsiniz.

SkinneePix

Birkaç kilo fazlanız var ve sanki hepsi yüzünüzde toplanmış gibi öyle mi… Dert etmeyin. SkinneePix uygulaması sayesinde; 2, 4 ve 6 kg daha zayıf görünmeniz mümkün. Oh, gelsin pastalar gitsin kilolar…

Frontback

Ne olursa olsun eğlenceden ve yaratıcılıktan ödün veremiyorsanız, en ilginç selfieleri çekmenize yardımcı olacak Frontback uygulamasını indirmelisiniz. Frontback, ön ve arka kamera modunu tek bir ekranda görmenizi sağlayarak kreatif selfieler çekmenize yardımcı olur.

Perfect365 Selfie Programı

Perfect365

Photoshopla uğraşmak yerine daha kolay bir çözümümüz var. Perfect 365 uygulaması ile çektiğiniz selfielerde yüzünüzün pürüssüz ve doğal görünmesini sağlayabilirsiniz. Sonuçlara inanamayacaksınız ve bir daha asla telefonunuzun standart kamera uygulaması ile selfie çekmemeye yemin edeceksiniz.

Shots

Selfie’den beklentiniz çok yüksek değilse, hızlı ve pratik bir yapınız varsa Shots‘la tanışmalısınız. Ard arda selfieler çekmek için Shots’tan iyisi yok.

Whitagram

İlk göz ağrınız Instagram’dan bir türlü vazgeçemiyorsanız, fotoğraf arka plan ve çerçeve uygulaması olan Whitegram ile, Instagram’a sığmayan selfielerinizi kolaylıkla boyutlandırabilirsiniz.

Retrica Selfie Programı

Retrica

Bu listede Retrica‘ya yer vermemek haksızlık olurdu. Instagramdan sonra en sık kullandığımız uygulamalardan biri olan Retrica; birbirinden güzel klasikleşmiş efektleri ve sayısız fotoğraf düzenleme seçeneği ile çektiğiniz selfielere yepyeni görünümler kazandırıyor.

Hazırlayan: Hümeyra Yabar

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir