2024 Kış Stillerinde Öne Çıkan Detaylar

2024 Kış Stillerinde Öne Çıkan Detaylar

Elif Doğan Dış Giyim Kombinleri

Stiline ve rahatlığına önem verenler için giyim konusunda dört mevsim şıklık yakalamak önemli. Özellikle kış aylarında kat kat stiller öne çıkan detaylardan. Ceketlerin, kazakların, trikoların, atkı ve kabanların etkileyici tarzını üzerimizde taşıdığımız bu mevsimde stil sahibi görünmek bir o kadar kolayken bazen kafa karıştırıcı da olabiliyor. Mesela paltolar; ceket, kazak, gömlek, yelek gibi parçaların üzerine giyildiğinde hem tarzınızı hem vücudunuzu koruyor. Tıpkı sevilen moda influencer’larından Elif Doğan’ın yaptığı gibi eşsiz bir stile bürünüyor. Soğuk havalarda şıklığın yanı sıra konfor da vadeden stil detaylarına gelin birlikte bakalım.

Elif Doğan Atkı Kombinleri

Atkılarla Sıcaklığı Artırın

Stili güçlü kılmak kadar birden soğuyan havalarda ısı oranını da yükseltmek için kış kombinlerini tamamlayan aksesuarlara yönelmek gerek. Özellikle kış ayları, aksesuar konusunda pek çok farklı seçenek kullanmanızı mümkün. Elif Doğan’dan ilhamla atkı, şal, eldiven gibi parçalara kombinlerinizde yer vererek hem sıcacık hem de şık bir tarz oluşturabilirsiniz. Kar tatili kombinlerini bu aksesuarlar ile tamamlayarak stilinizin şıklığını bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Elif Doğan Ekose Desen ve Pileli Eteklerle Kombinleri

Triko Kazak ve Kışlık Eteklerle Sıcacık Stiller

Kış kombinlerinde şıklığı bir adım öteye taşıyan parçaların başında triko kazaklar geliyor. Pamuk ve yün karışımı kumaşlardan üretilen bu parçalar hem estetik görünümleriyle hem de dokularıyla soğuk havalarda içinizi ısıtıyor. Modern çizgileriyle her beklentiyi karşılayan bu ürünler, zahmetsiz bir stil sunuyor. Şık ve sıcak triko kombini yapmak için birbirinden farklı renklerde tasarlanan ürünleri, Elif Doğan gibi ekose desen ya da pileli eteklerle eşleştirebilirsiniz. Siyah, beyaz, bordo, gri, kahverengi, lacivert ve yeşil gibi renklerde tasarlanan trikolarla stilinize güçlü bir hava kazandırabilirsiniz.

Elif Doğan Ekose Ceket ve Kaışık Desen Hırka Kombinleri

Kış Desenleriyle İçinizi Isıtın

Erken kararan kasvetli havalar ve evden çıkmaktan kaçındığımız soğuklarda desenli hırkalar kış stiline neşe katmaya geliyor. Sezonun en cool ve en trendi görünümü olarak karşımıza çıkan desenler aynı zamanda içimizi de ısıtıyor. Birçok markanın yeni sezon koleksiyonlarında en dikkat çeken ve alışılmışın dışına çıkamayanlar için de ekose ceketler hem sportif hem de cool görünümüyle çabasız şıklığa ulaştırıyor.

Elif Doğan Yelek Kombinleri

Yeleklerle Özgün Stiller

Yelekler farklı stillere hitap eden tasarımları sayesinde güçlü bir tarzın anahtarı olmaya devam ediyor. Hem kullanışlı hem de şık olan yelekler, özgün bir stil yakalamak isteyen Elif Doğan’ın her mevsim olduğu gibi bu kışta favorisi. Bu eşsiz parçaları gömlek ve balıkçı yaka kazak gibi parçalarla bir arada kullanan Doğan; blazer tarz ceketi etekle cepken olanı da bol pantolonla eşleştirerek harika bir  kış kombinine imza atıyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir