2024 Kış Renk Paletinde Yer Alan Güven Verici Sakin Tonlar

2024 Kış Renk Paletinde Yer Alan Güven Verici Sakin Tonlar

Betül Gedik Bordo ve Mavi Etek Kombinleri

2024’ün moda rengi Peach Fuzz yani şeftali tüyü olarak açıklandıktan sonra gözler ara tonlara çevriliyor. Sezonun ara renkleri ise hayal gücünü ateşleyecek bir dizi yeni tondan oluşuyor. Renk paletinde yer alan güven verici sakin ara tonlar; tozlu pasteller, gece mavileri, dopamin renkleri, tatlı kırmızılar, güneşli sarılar, parıltılı yüzeyler, sakin kahveler, lila, siyah ve griler.

Bu renkler kimileri için sağlık ve şifa kimileri için ise keşif ve seyahatin öncelikli hale geleceğinin altını çizerek hayal gücünün yeniden ateşleneceği bir döneme gireceğini söylüyor. Şimdi gelin kış sezonunda öne çıkacak ara renklere bir göz atalım.

Hülya Aslan Mor Kombinler

Digital Lavender (Dijital Lavanta)

Açık lila rengi olan bu ton aynı zamanda geçtiğimiz yılın rengi ilan edildi ve etkisini gelecek kış da sürdürecek gibi görünüyor. İç ve dış giyimde, günlük veya gece elbiselerinde, çanta ve aksesuarlarda rahatlıkla kullanılabilecek bu tonu trikolarda, saten, krep, ipek gibi kumaşlarda ve deride tercih edebilirsiniz. Farklı ve beklenmedik renklerle bir araya getirebileceğiniz dijital lavantanın çevresindeki tonlar ise sezonun sürpriz renklerini oluşturabilir.

Sena Sever Kobalt Mavi Kombinler

Galactic Cobalt (Kobalt Mavisi)

Yoğunluğu ve kontrast ile diğer mavilerden ayrılan kobalt mavisi, galaksinin derinliğine gönderme yapan ve dijital dünyadan ilham alan tonuyla kombinlerin değerini yükseltecek bir etkiye sahip. Özellikle palto, kaban gibi dış giyim ürünlerinde, terzi dikimi klasik takım ve ceketlerde, çarpıcı gece elbiselerinde tercih edilebilecek bu özel ton ile iddialı parçalar yapabilirsiniz.

Apricot Crush Ezilmiş Kayısı Rengi Kombinler

Apricot Crush (Ezilmiş Kayısı)

Ezilmiş olgun bir kaysının rengini yansıtan ton, beş renk arasında en soft olanı ve sezon rengi şeftali tüyüne en yakını. Soğuk ve kapalı kış günlerinde güneşli bir yaz gününden kalmış izlenimi verecek iyimser ve birleştirici bu enerjik tonu diğer renklerle eşleştirerek şaşırtıcı bir etkiye ulaşabilirsiniz. Trikolarda, spor kıyafetlerde, iç giyimde, aktif giyim ürünlerinde ve takımlarda iç tercih edebileceğiniz bu rengi ekose ve çizgili kumaşlarda, dijital baskılı kumaşlarda çok yönlü olarak kullanabilirsiniz. İki enerjik renk bu kış başta olmak üzere özellikle gelecek yaz kadın koleksiyonlarında saten, ipek gibi kumaşlara, gece elbiselerine, iç giyime çok yakışacak.

Hülya Aslan Adaçayı Yaprağı Yeşili kombinler

Sage Leaf (Adaçayı Yaprağı)

Adaçayı yaprağının yeşil renginden ilham alan bu sakin ton, günümüzün hızlı ve aşırı uyarılmış yaşamlarını dengelemeye, kişilerdeki stres ve kaygıyı azaltmaya yardımcı oluyor. Başta kürk, palto ve kaban gibi dış giyim ürünleri olmak üzere gardırobunuzda yer alacak sade ve konforlu parçalar için bu rengi tercih edebilir, zahmetsiz rafine bir şıklık oluşturabilirsiniz. İpek, jarse ve saten gibi kumaşlar için ideal olan bu çok yönlü rengi, ince trikolar, takımlar, ceket, eteklerde de göreceğiz.

Sena Sever Kiremit-Bordo Renk Kombinler

Astro Dust (Yıldız Tozu)

Bu renk, kiremit rengi ve bordoyu andıran derin gölgeli orta tonlu bir kırmızıyı ifade ediyor. İleriye dönük merak uyandıran iç ve dış sınırları yeniden inşa etmek ve keşfetmek için motivasyon sağlıyor. Dijital baskılar için ideal olan bu renk özellikle dış giyim parçaları ve trikolar için etkileyici bir güncelleme getiriyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir