Tatlı Aşıkları İçin: Cookline Pancakes

Tatlı Aşıkları İçin: Cookline Pancakes

Alkolsüz Mekanlar İstanbul Cookline

Şaşkınbakkal’da ufak, şirin ve bir o kadar kendisine aşık edebilecek bir mekan, Cookline Pancakes. Açık pembe ve buz mavisi konstepli sandalye ve masaları, daha mekana girmeden ne ile karşı karşıya kalıcağınız konusunda sizlere fikir veriyor. Zaten yaklaştıkça gelen sütlü, tatlı hamur kokusu içinizde ki bütün mutluluk hormonlarına adeta uyanın diye sinyal veriyor.

Gelenksel Amerikan pancakelerini, Türk kahvaltı kültürünün zenginliğiyle harmanlayıp sofraya koyan Cookline Pancakes, ister tatlı ister tuzlu bir seçenekleri ile akıllardan çıkmayacak bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Bizzat denediğimiz ve tatlı konusunda bizlere büyük mutluluk veren üç menü içerisinde favorimiz olan “Tatlı Seçenekli Pancakes” 13 farklı sınırsız sosu ve 2 farklı sınırsız meyve çeşidi ile size sunuluyor.

Alkolsüz Mekanlar İstanbul Cookline

Üç farklı ana menüsü bulunan mekanın isteğe bağlı özel atıştırmalık tatlı krizi servisleri de bulunuyor. Merkezi bir yerde konumlanması ve lezzet konusunda üst düzey bir performans sergilemesiyle Cookline Pancakes’i keşfedilmesi gereken mekanlar listesine eklemek en doğru adım olacaktır.

Güzel bir akşam gezintisinden sonra şehrin içinde ister atıştırmalık ister karın doyurmalık uğrayabileceğiniz bu şirin mekan, hem ortamı hemde tatlı lezzetlerinin etkisiyle size farklı duygular yaşatarak, yüzünüz de bir tebessüm oluşturacaktır.

Alkolsüz Mekanlar İstanbul Cookline

Sosyal medyada da bir hayli etkin olan #Cookline etiketi ile postlar atabilir @yesiltopuklar ile paylaşabilirsiniz.

Cookline Pancakes İletişim:
Adres: Kazım Özalp Sokak No: 15/C Şaşkınbakkal- Kadıköy
Tel: (0216) 408 27 00

Alkolsüz Mekanlar İstanbul Cookline

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir