Network 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Network 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Network 2015 Giyim Modelleri

AVM’de gezerken hepimizin sürekli girdiği mağazalar vardır. Muhakkak her gittiğimizde bakar, modelleri inceler kendimize uygun tasarımlar ararız. İşte hepimizin uğrak yeri olan markalardan birisi de Network.

Network 2015 Giyim Modelleri

Özellikle çalışan kadınlara Network’un 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonunu muhakkak öneriyoruz. Basic parçalar kadar, stilinizi zirveye taşıyacak modelleri de bulacağınızın garantisini veriyoruz.

Network 2015 Giyim Modelleri

Seçkin kaban modelleri

Soğuklar bastırdı. Trençkotlar ve kaplar artık yerini kabanlara, mantolara bıraktı. Eğer bu sezon bir kaban ihtiyacınız varsa muhakkak Network kaban modellerini görmelisiniz. Renk ve model alternatifinde zengin bir seçenek sunan marka, desenli kaban modelleri ile dikkat çekiyor. Tek renkli klasik kabanlardan sıkıldıysanız, siyah beyaz desenli özel modelini önerebiliriz.

Network 2015 Giyim Modelleri

Leopar ve deri

Feminen algıya dikkat çeken leopar ve derileri, Network 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonunda fazlasıyla görüyoruz. Özellikle klasik leopar desen elbiselere, eteklere ve klasik ceketlere ilham olmuş. Bununla birlikte deri detaylı modeller kadar, deri uzun ve kısa ceketler de dikkat çekiyor. İddialı olmayı seviyorum diyenler için bu modelleri tavsiye edebiliriz.

Network 2015 Giyim Modelleri

Günlük ve ofis stili

Her zaman şık olmak istiyorum, ister günlük ister ofis kombinleri fark etmez diyorsanız Network size bu iki şıklığı garanti ediyor. Özellikle ofis stilinize özenli bir dokunuş yapan marka, ceket ve bluz modelleri ile eteklerinizle zarif kombinler sunuyor.;

Biz Network’un yeni sezon koleksiyonunu çok sevdik. Bakalım sizler nasıl bulacaksınız?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir