Machka 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Machka 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Machka 2014 2015  Sonbahar-Kış Modelleri

Havaların serinliği iyiden iyiye hissedilmeye başladı. Gardroplarımızdaki yazlık kışlık değişiminin vakti ise çoktan geldi. Yeni sezonda kıyafet eksikleri olanlara fikir vermesi için, Yeşiltopuklar editörleri olarak radarımıza tüm markaları alıyoruz. Bugünkü durağımız Machka 2014 2015 Sonbahar Kış koleksiyonu. Özel detayların ve tasarımlarım olduğu bu koleksiyonu biz çok sevdik şimdiden söyleyebiliriz.

Machka 2014 2015  Sonbahar-Kış Modelleri

Tesettüre uygun kıyafetler

Ölçülü giyimi tercih eden tüm kadınlar, nasıl giyinmesi gerektiğini bilir. Bunlar kıyafetlerin aşırı darlıktan uzak olması, hiçbir dekolte ve kısalığın yer almaması, abartıdan uzak olarak daha sade minimal kıyafet seçimi. Ölçü bu olunca tüm markalarda bu standartlara uygun kıyafetleri kolaylıkla bulabiliyorsuz. Machka 2014 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonunda ölçülü giyimi tercih eden kadınların gardroplarına ekleyebileceği parçalar da bir hayli fazla.

Machka 2014 2015  Sonbahar-Kış Modelleri

Modern tarzın yansıması

Son yıllarda kıyafetlerdeki en önemli detay modern ve daha uzun ömürlü kullanılabilinecek tasarımlardan oluşması. Artık sezonluk modası hemen geçecek bir kıyafete denk gelmiyoruz. Machka yeni sezon koleksiyonuna baktığımızda, çoğu tasarım sizinle birkaç sezon gidebilir. Sade pantolon, etek ve bluzlar klasikleşen kıyafet grubunuzda kolaylıkla yer alabilir. Dış giyim modelleri ise çıkabilen kürk detaylarından dolayı tercih edilebilecek tasarımlardan.

Machka 2014 2015  Sonbahar-Kış Modelleri

Zamana uygun, özenli şıklık

Biz kadınlar için zaman ve mekan kavramı her zaman önemli. Sabah ofiste çalışma mesaisi, öğlen arkadaşlarla yemek, akşam ise bir program ya da daveti o günün listesine alabiliyoruz. Tüm bu koşuşturmalarda Machka, size bu üç ayrı mekana ve duruma göre tek kıyafet seçenekleri sunmakta. Yeni sezon Machka koleksiyonunda zamana uygun, özenli şıklığı yansıtan çok özel tasarımları bulabileceksiniz.

İşte zarif detaylarıyla Machka 2014 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu…

Yorumlar

“Machka 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu” için bir cevap

  1. Tuğba gul köse dedi ki:

    Bizlerle paylaştığınız ürünler çok güzel. Yalnız satış olmaması çok kötü. Örneğin son paylaştığınız zuhre kış koleksiyonu çok güzel. Ama hiçbir yerde bulamadım. Sizde görünce çok sevindim. Ama satışı olmadıktan sonra hiçbir faydası kalmıyor ki ;-(

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir