Gül Kurusunun Duruluğu

Gül Kurusunun Duruluğu

Gül Kurusu Tesettür Giyim Modelleri

Her mevsime özellikle geçiş dönemlerine bazı renkler çok yakışır. Kıyafetlerimizin çoğunluğunu da mevsimleri dikkate alarak o özel renklerden seçeriz. İşte tam da bu havalarda tercih edebileceğiniz en güzel renklerdendir; gül kurusu

Sonbahara adım adım yaklaştığımız şu günlerde güneşli havalar daha bitmeden gül kurusunun duruluğunu kıyafetlerinize yansıtmaya ne dersiniz?

Gül Kurusu Tesettür Giyim Modelleri

Yaz mevsiminin son günlerinde özel bir akşam yemeği ya da bir gece gezmesinde, gül kurusunun dingin havasından faydalanarak şık bir kombin yapabilirsiniz. Aksesuar seçiminizde inciler eşlik edebilir. Ekru bir şal ya da eşarp, bu kombininiz için en uygun renk. Gül kurusunu ton sür ton renk ahengiyle, kombininizde uygulayabilirsiniz.

Gül Kurusu Tesettür Giyim Modelleri

Ceket: Chima, Etek: Linea, Ayakkabı: Manolo

Ofis stilinizde bazı renkler, sizi daha ciddi bir havaya sokarak, toplantılarınızda tercih edeceğiniz tonlar arasında olmalı. İşte tam da bu günlerde ofis stilinizde sizi en iyi yansıtacak renklerden birisi de gül kurusu. Siyah ya da füme bu renge eşlik edebilecek diğer bir ton. Böyle bir kombinde ayakkabı seçiminiz stilettolardan yana olsun.

Gül Kurusu Tesettür Giyim Modelleri

Etek: Dorothy, Ceket: Oscar de la Renta, Şal: Kayra

Sezon trendi pileli etekleri hiç gül kurusu rengiyle denediniz mi? Dingin ve zarif bir renk olan gül kurusu bu yaz en çok da pileli eteklere yakışacak. Sizler de hemen gül kurusu bir kumaş alarak terzinizin yolunu tutun. Böyle şık bir eteği yaz bitmeden muhakkak kombinlerinizde kullanın.

Gül Kurusu Tesettür Giyim Modelleri

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir