Yazın Son Günlerinde Nasıl Giyinmeliyiz?

Yazın Son Günlerinde Nasıl Giyinmeliyiz?

Açık Renkli Pardesü Modelleri

Henüz yaz bitmedi. Hatta çoğumuz Ağustos bitmeden, tatil planı dahi yapıyoruz. Günlerin yaza veda etmeye başladığı şu zamanlarda, sonbaharın da dingin sesini duyar gibiyiz. Ara ara yağan şiddetli yağmurlar, bunun habercisi. Serin havaların yaklaştığı şu günlerde yazlık trençkotlarınızı ya da uzun ceketlerinizi yavaş yavaş çıkarın. İster spor kombinlerde, ister klasik kombinlerde trençkotlarınız ve uzun ceketleriniz şu zamanların kurtarıcı parçaları arasında.

Açık renk kurtarıcınız olsun

Çoğumuz beyaz ve ekru treçkotlara mesafeli dururuz. Birisinin üzerinde gördüğümüzde beğenir, kendimiz giymeye kalkınca tedirgin oluruz. Her rengin ve modelin belirli zamanları var. İşte açık renkli dış giyim tercihleri tam da şu sıralar giyebileceğiniz doğru parçalardan. Denimler ve desenli pantolonlar, açık renkli trençkotlara eşlik edebilir.

Sizin için ilham verecek örnek tesettür kombinleri hazırladık!

Sonbahar Tesettür Kombinleri

Kombin: Trençkot: Decades, Çanta: Marc Jacobs

Sonbahar Tesettür Kombinleri

Kombin: Uzun Ceket: Jeager, Çanta: Zanellato

Serin havalara hazır mıyız

Yazın nasıl geçtiğini çoğumuz anlamadık bile. Sayılı gün çabuk geçer misali, sıcak yaz günlerini geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Yavaştan yavaştan serin havalara da bir yandan alışmaya çalışıyoruz. Son günlerde akşamları dışarı çıktığımızda muhakkak uzun kollu bir üstü yanımıza alıyoruz. Havaların soğuması ile birlikte tüm kıyafet alışkanlıklarımız değişecek. Şimdiden bu ruh haline hazırlanın.

Açık Renkli Trençkotlar

Dış giyim tercihleri

Yağmurlu yaz akşamlarında dış giyim tercihlerimiz ya ince bir yağmurluk ya da ince bir trençkot olur. Bazen de yazlık trikoları tercih ederiz. Son günlerde uzun kimono tunikler de bu ihtiyaca karşılık vermekte. Dış giyim tercihlerinizde stilinizle özdeşleşen modelleri doğru kombinlerde kullanın. Şık olayım derken rükuş bir görüntüye asla yakalanmayın…

Yorumlar

“Yazın Son Günlerinde Nasıl Giyinmeliyiz?” için bir cevap

  1. Zeynep dedi ki:

    Açıkçası tesettür tasarımcılarını markalarını çok çok yetersiz çok başka bir zamanda ve isim yapmıs diğer markaların yanında geride buluyorum bütün gayretime rağmen beğenip alabileceğim kendimi şık hissedeceğim hiçbirşey yok basit renkler fiyonklar düğmeler kendini tekraralayan tasarımlar artık hiç zaman harcamayı bile düşünmüyorum yalvarıyorum isim yapmış markaları takip etsinler hatta taklit etsinler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir