Trençkotlarda Bahar Trendleri ve Kombinler

Trençkotlarda Bahar Trendleri ve Kombinler

Trençkot Kombinleri

Kombin1: Trençkot: Burberry, Şal: Kayra, Kot: Mavi, Çanta: Burberry, Ayakkabı: Dolce&Gabbana

Baharla Birlikte Trençkot Zamanı Geliyor

Havaların son günlerde mevsim normallerinin üstünde gitmesi ve bundan sonrasında da sıcaklıkların artacağını düşünürsek kabanları ve montları bir kenara bırakarak, trençkotlarımızı çıkarma zamanının geldiğini diyebiliriz. Ara sezonların kurtarıcısı olan trençkotları hepimiz çok seviyoruz. Trençkotlar ince kumaşı, rahat ve şık formu ile dış giyimde tüm hanımların tercihi olmakta. Trençkot zamanı geldi diyenler için, bugüne özel birbirinden şık kombinler hazırladık.

Trençkot Kombinleri

Kombin2: Trençkot: Mango, Eşarp: Zühre, Ayakkabı: Tom Frod, Çanta: Givenchy

Trençkotlarda koyu renkler favori

Kış mevsiminden alıştığımız koyu renkleri baharla birlikte de kullanmaya devam ediyoruz. Siyah ve lacivert trençkotlar tüm hanımların öncelikli tercihleri arasında. Siyah bir trençkot gardıroplarımızda olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Her renkle kolay kombinlenen siyah trençkotları kombinlerken, kontrast canlı renkleri kullanmanızı öneriyoruz.

Trençkot Kombinleri

Kombin3: Trençkot: Daniele, Etek: Mango, Şal: Aker, Çanta: Tory Bruch, Ayakkabı: Gianvito

Renkli trençkotları hepimiz çok seviyoruz

Koyu renklerden kış boyu vazgeçemezken, çoğumuz da artık koyu renklerden bıktık diyebiliriz. Kırmızılar, yeşiller, ekrular bahar aylarında trençkotlarda seçebileceğiniz renkler arasında gelmekte. Şık bir kırmızı trençkotu haftasonu kombinlerinizde kotlarınızla tercih edebilirsiniz. İçinizdeki baharın enerjisini renkli trençkotlarla sizlerde hissedin.

Trençkot Kombinleri

Kombin4: Trençkot: Kayra, Eşarp: Joule, Çanta: Hermes, Ayakkabı: F&F, Saat: Versace

Yorumlar

“Trençkotlarda Bahar Trendleri ve Kombinler” için bir cevap

  1. […] ılıman ve sıcak iklimin hüküm sürdüğü yerlerde, pardesüden farklı olarak pantalonla kombin yapılabildiği için ayrı bir zerafet ve şıklık göstergesidir. Özellikle bahar mevsiminde […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir