Desa 2014 Şal Modelleri

Desa 2014 Şal Modelleri

İpek Şal Modelleri 2014 Desa

Özellikle tesettürlü hanımefendilerin son zamanlardaki gözde başörtülerinden birisi, bildiğiniz gibi şaldır. Şalı hepimiz kullanıyoruz. Özellikle sonbahar kış mevsiminde bayanların kullandığı şallar daha kalın olup, birbirinden güzel motif ve renk skalasıyla hanımefendilerin favorileri arasında yer almaktadır. Desa şal koleksiyonunda 3 farklı kumaş çeşidi kullanmış. Şal koleksiyonda yün, ipek ve kaşmir kumaşlar bizlere kullanım kolaylığı sağlıyor. Özellikle yün ve kaşmir modeller soğuk kış mevsiminde bizleri soğukta koruyan bir kalkan vazifezi görecektir.

Şal kullanımı son zamanlarda oldukça yaygınlaştı. Tesettürlü hanımların kullanmasının yanı sıra, şalın cazibesi diğer hanımların da dikkatini çekerek, onların da zaman zaman kendilerine özgü olarak şal kullandıklarını da görmekteyiz.

İpek Şal Modelleri 2014 Desa

Başörtüsünün kamuda serbest kullanılmasıyla birlikte şal kullanımı da günden güne artmaktadır. Bu açıdan birçok marka, mevsiminin özelliklerine göre şallar üretmektedir. Bu markalardan biri de Desa’dır. Desa Şal Modelleri kalitesiyle kendisini kanıtlamıştır. Özellikle bu kış aylarında bütün kadınlara tavsiyemiz şal kullanmalarıdır.

Desa Şal Modellerini motifleri bakımından iki ana görsel olarak sınıflayabiliriz. Bunlardan biri, klasik veya neoklasik diyebileceğimiz motiflerin ağırlıklı olduğu ve kenarlarının bordürlerle çevrili motiflerden oluşturulduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında ikinci seçenek de, oduncu gömleğini andıran, ekose desenin modern ve sıcak duruşuyla diğer bütün kıyafetlerimizle uyum sağlayabilecek modeller olarak gösterebiliriz. Desa şal modellerinin fiyatları ise 59.00TL ile 299.00TL arasında değişmekte.

İpek, Yün ve Kaşmir Şal Modelleri 2014

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir