JaaDe 2013 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu

JaaDe 2013 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Jaade 2013-2014 Sonbahar Kış Modelleri

Jaade Giyim kuruluş yılı 2004’ten bu yana her sezon en şık koleksiyonlarla vitrinlerde yerini almaya başladı. JaaDe 2013 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile en özel tasarımlarla sezona giriş yaptı. Sezon trendlerini ve gereksinimlerini JaaDe’nin yeni sezon kreasyonunda görmekteyiz.

2013 2014 Sonbahar Kış koleksiyonunda JaaDe’nin öne çıkan parçaları ise dikkatleri üzerine çekiyor. Sezon trendlerinden olan hayvan desenleri sezonun en önemli stil anahtarı. JaaDe yeni sezon koleksiyonunda lepoar ve zebra desenlerinin esintilerini görmekteyiz. Peplum detaylı çapraz kapitone işlemeli deri ceket ise, bizim en çok beğendiğimiz modeller arasında yerini aldı.

Renk blokları ile tasarlanan kaban modelleri de sezonun trendlerini yansıtıyor. Minimalist formlardaki modeller ise koleksiyonun ana parçalarını oluşturmakta. Çalışan hanımlar için günlük kombinlerinde tercih edebilecekleri en şık tasarımlar bu sezon JaaDe’nin koleksiyonunda adeta göz kamaştırıyor.

Mevsimler arasında çok sevdiğimiz sonbahar, etek ceket takımların ve trençkotların en çok tercih edildiği bir zaman. Sonbahar için mutluluğun, hüznün ve melankolinin mevsimi de diyebiliriz. Şık ve sade tasarımlarla JaaDe küçük ayrıntılar ve detaylarla sezonun vazgeçilmezleri arasında olacak.

İşte JaaDe’nin en şık modelleri;

Yorumlar

“JaaDe 2013 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu” için 4 cevap

  1. […] tesettürlü hanımların en çok tercih ettiği butiklerden biri. Şık ve sade tasarımlarla JaaDe küçük ayrıntılar ve detaylarla sezonun vazgeçilmezleriniz arasında olacak. Bayram […]

  2. DENİZ YARDIMCI dedi ki:

    jaade alışveriş nasıl yapıcam

  3. admin dedi ki:

    Jaade’nin bir çok semtte mağazası bulunuyor. Kendi websitesinden bu mağazaların adreslerine ulaşabilirsiniz. Online satışı bulunmuyor.

    Teşekkürler

  4. elf dedi ki:

    OKadar tasarim yapiyorlar bi okadarda para aliyorlar ama katologlara koyduklari mankenlere bak. Okadar kotu ki korku filminden firlamis gibi resimler. urunlerin hicbir ozelligi kalmamis bunlar sayesinde

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir