Davetlere Özel Siyah Beyaz Protokol Kombini

Davetlere Özel Siyah Beyaz Protokol Kombini

Siyah ve Beyaz Protokol Kombini

Siyah ve beyaz… Birbirinin varlık sebebi ve birbirine zıt iki renk. Bütün renkler içinde en özellikli iki renk. Siyah kendini en çok beyazda, beyaz da kendini en çok siyahta bulur. İkisinin karışımı da grinin tonlarıdır. Bugünkü elbisemiz kendinden güpürlü düz kesim kısa kol bir elbisedir. Böyle bir elbise siyah ceketi, siyah pantolonuyla bir protokol elbisesidir. Düğünlerin, davetlerin, biraz da yarı resmi ortamlarda, biraz da resmi bir görünümüdür. Bir eğlence, dinlence elbisesinden çok, bir imaj düşüncesiyle tercih edilen bir kıyafettir.

Böyle bir elbiseye elbette siyah bir ayakkabı, küçük siyah bir modern el çantası, siyah bir kol saati ve siyah beyaz bir yüzük kombini şık hale getirecektir. Kullanacağımız ipek eşarp da siyah ve beyazın renk olarak eşit dağılımını vermek zorundadır.

Zaman zaman hanımefendiler, eşlerinden dolayı bir protokolde yer alabilirler. Protokolün resmi bir havası vardır. O resmi havada abartılı olmayacak, kıyafetlerde aranan özelliklerin başında elbisede renkler ve modeller gelir. Ne kadar resmi olunursa olsun, kadın zarafetinden ödün vermez. Çantasıyla, eşarbıyla, ayakkabısıyla hatta bütün duruşuyla hanımefendiler eşleriyle de bir uyum içindedirler. Abartıdan uzak, fakat şıklığını da taşıyarak yerlerini alırlar.

Her hanımefendinin, özel günleri ve protokollerde bulunmak için, kendine yakıştırdığı bir kıyafeti mutlaka vardır. Siz de kendinize göre, hatta sevdiğiniz renge göre zarafetinizi ve vakarınızı ortaya koyacak bir elbiseniz olsun.

Tüm tesettür giyim kombinleri için tıklayın.

Kombin Tasarımı: Türkan Eraslankılıç
Yayın Editörü

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir