2020 Kışının En İyi 20 Triko Elbisesi

2020 Kışının En İyi 20 Triko Elbisesi

Por La Cara Lacivert Triko Elbise - Sena Sever: Fahhar Design Lacivert Triko Elbise

Mütevazı görünümleriyle tesettürlü kadının kombininde ‘joker’ ilan edilen triko elbiseler, soğuk kış günlerine sıcacık bir hava getiriyor. Yepyeni güncellemeleriyle yüksek moda ile işbirliği yapan bu parçalar, modern siluetlerinin yanı sıra zahmetsiz olmasıyla da gönüllere taht kuruyor. Gelin sezonun en iyi 20 triko elbisesine bir bakışta göz atın.

Kadriye Baştürk Beyaz Triko Elbise & Betül Gedik: Studio Nish Beyaz Triko Elbise

  • Triko Elbise – Kadriye Baştürk
  • Betül Gedik: Triko Elbise – Studio Nish

Kışın Beyaz Ruhu

2020 kış sezonunda beyaz giymenin tadı triko dokularla bir başka boyuta taşınıyor. Fazlasıyla elegan bir hava sunan beyaz triko elbiseler, hem şık hem spor kombinlenmeye oldukça yatkın. Kadriye Baştürk ve Studio Nish‘in iki tasarımı da dikkatimizi çekenlerden.

Betül Gedik: Terzi Dükkanı Triko Elbise & Fahhar Desing Triko Elbise

  • Betül Gedik: Terzi Dükkanı Triko Elbise
  • Triko Elbise – Fahhar Desing

Dolapların Kilit İsmi: Siyah Triko Elbise

Tesettürlü kadının kış dolabında yıllar boyu eksilmemesi gereken bir parça varsa, o da siyah triko elbise. Bir araya getirdiğiniz her parçayla yüksek uyumu yakalamaya hazır olan tasarımlar, bir topuklu çizme ile ofise; bir sneaker ile sokağa uyarlanıyor. Fahhar Design ve Terzi Dükkanı‘ndaki siyah triko elbiselere bir göz atmalı.

Şüheda Türkoğlu & Betül Gedik: Touche Triko Elbise

Şüheda Türkoğlu & Betül Gedik: Triko Elbiseler – Touche Prive

Olduk Renga-Rengarenk

Her şey sararıp solsa da biz hep rengarenk, demek için triko elbiselerin en canlı tonları imdada yetişiyor. Kışın karamsar havasını kenara bırakarak, güneş gibi doğan tasarımlar yeşilden maviye, sarıdan turuncuya koleksiyonlarda boy gösteriyor. Touche Prive‘ın renkli triko elbiseleri de enerji dolu isimlerden birkaçı.

Kayra Bordo Triko Elbise

Triko Elbiseler – Kayra

Bordonun Gücüne İnan

2020 kış koleksiyonlarında şıklığı mütevazı çizgide yaşamak isteyenler, bordo triko elbiselere yer açmalı. İddiasını en sade şekilde yansıtan bu parçalardan bizlerinde gözüne çarpansa Kayra‘nın koleksiyonundaki bordo trikolar oldu.

Hülya Aslan - Qozza Triko Elbise

Hülya Aslan: Triko Elbiseler – Qozza Triko

Kontrast Seçim

Siyah triko elbiseye beyaz çizgiler çeken, krem zemin üzerine siyah bir yol kat eden tasarımlar yeni sezonun farklı isimlerden. Qozza Triko‘nun koleksiyonunda yer alan kontrast trikolar da yılın en iyilerinden olmayı başarıyor.

Mevra Bol Triko Elbise

Triko Elbiseler – Mevra

XL Sportiflik

Triko elbiselerin vücudu saran yapısına inat olabildiğince bol olmayı başaran tasarımlar, yılın en sportif isimleri oluyor. Hafta sonuna konforuyla dahil olacak parçalardan ister her kombine uyum sağlayacak griyi ya da maviyi seçin. Mevra‘nın koleksiyonunda diğer bol triko elbise seçeneklerini de düşünebilirsiniz.

Massimo Dutti Kuşaklı Balıkçı Yaka Elbise

Triko Elbiseler – Massimo Dutti

A Kesim Şıklık

Kimi oldukça dar kimi oldukça bol, bunun arası yok mu diyorsanız Massimo Dutti‘nin yeni sezon trikolarına mutlaka bakmalısınız. Belden oturan ancak etekleri A kesim inen tasarımlar kahve ve lacivert renkleriyle sezonun en şık isimleri.

Zara Siyah Ekru Limited Edition İşlemeli Triko Elbise

Triko Elbise – Zara

Trikoda Nakış

Triko elbiselerin sadeliğinden yakınan bu sıcak parçaları nakış işlemeleriyle süsleyebilir. Kimi yazı baskılarıyla kimi de boncuk ve aplikelerle göz önünde. Zara‘nın yenilenen koleksiyonundaki triko nakış elbise de bunlardan biri.

Tesettür Triko Elbise

Elbise: Kenzo

Çizgi Çizgi Elbise

Trikoları renklerdiren çizgilerden, kimi rengarenk kimi de sadece minimal bir ayrıntı. Bu renk şölenini göze batadan öne çıkarmanın yolu ise nötr tonlarda kabandan geçiyor.

Merve Bilge Atalay: Refka Triko Elbise & İnşirah Triko Elbise

Refka Triko Elbise
İnşirah Triko Elbise

Enine ya da boyuna fark etmeden koleksiyonlara enerji ve neşe katmayı başaran bu parçalardan biri alışveriş sitemizde yer alan Refka‘da diğeri de İnşirah markasında göze çarpıyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir