Şimdi Fitilli Kadife Giymenin Tam Zamanı

Şimdi Fitilli Kadife Giymenin Tam Zamanı

Elif Doğan: He-qa Yağ Yeşili Oval Kol Trençkot

Soğuk havalara bir kadife dokunuşu katmaya ne dersiniz? Retro – bohem havasıyla hiç olmadığı kadar trend olan fitilli dokular, şimdilerde yepyeni bir rüzgar estiriyor.

Sokak stilinin baş tacı olan fitilli kadife tasarımlar, tesettür kombinleri baştan aşağı esir alırken gelin merceğimiz altına giren yeni yıldızımıza göz atalım.

Hülya Aslan Arket Official Fitilli Kadife Tunik

Hülya Aslan: Kadife Tunik – Arket Official

Tuniklere Romantik Etki: Renkli Kadifeler

Tesettürlü kadının kombininde baş rolü oynayan tunikler, yeni yılda kadifenin etkisine giriyor. Özellikle romantik renklerle hayat bulan parçalar, kimi zaman bir su yeşili kimi zamansa sapsarı… İt-girl’lerin de radarındaki bu parçayı son olarak Hülya Aslan‘ın kombininde görüyoruz. Arket Official markası tuniğiyle ton sür ton stil deneyen fenomen isim kadifenin sportif havasını yansıtıyor.

Mnatural Kiremit Düğmeli Kadife Tunik

Mnatural Tunik

Kadifede Kiremit Kırmızı Vurgusu

Yeni yılın en trend parçası kadife gömleklerde ‘kiremit kırmızısı’ zirveye oynuyor. Tatlı – sert duruşuyla tesettürlü kadının radarına giren bu parça, kimi zaman önü açık şekilde bir ceket kimi zaman da tunik olarak karşımıza çıkıyor. Alışveriş sitemizin Mnatural etiketli gömlek formatındaki tuniği de kış kombinlerine ilham veriyor.

Sena Sever: Gülsüm Sevim Ceket - Betül Gedik: Ve Nove Koleksiyon Kiremit Kırmızısı Blazer Ceket

  • Sena Sever:  Kadife Ceket – Gülsüm Sevim
  • Betül Gedik: Blazer Ceket – Ve Nove Koleksiyon

Ofisin Yeni İsmi: Kadife Blazer

Salaş kesimlerde görmeye alışkın olduğumuz kadife, yeni sezonda hepimizi şaşırtıyor. Oldukça cool parçalarla modern bir görünüm kazanan bu doku, en çok da blazer ceketlere yakışıyor. Mesai saatlerinin en güncel parçası olmayı başaran kadife blazer’ları deneyen fenomenler de bir o kadar çok. Yeni sezonda Betül Gedik, Ve Nove Koleksiyon‘dan kiremit kırmızısı taba blazerı seçerken; Sena Sever, Gülsüm Sevim tasarımı ceketi kombinliyor.

Aleyna Atalar: Garzia İtalia Fitilli Kadife Ceket

Aleyna Atalar: Kadife Ceket – Garzia İtalia

Sandıktan Çıktığı Gibi

Belki kesimiyle belki de kahve tonlarına çalan renkleriyle… Yeni sezonun bazı kadife parçaları sandıktan çıktığı gibi kombinlere geçiş yapıyor. Retro – bohem havalarıyla stile farklı hava getirmeyi başaran tasarımlar fitilli dokularıyla bu hissiyatı güçlendiriyor. Aynı Aleyna Atalar‘ın Garzia İtalia markasından seçtiği ceketinde olduğu gibi.

Şevval Nur Köse: Heqa Safran Oval Kol Trençkot

HE-QA Trençkot

Dış Giyimde Kadife Gücü

Tesettürlü kadının en önemli parçası olan dış giyime, fitilli kadifeler yeni sezonda yeni bir soluk getiriyor. Taba, kiremit, tarçın gibi kahve kokulu renklerle dolaplara girmeyi başaran bu tasarımları halen denemediyseniz şimdi tam sırası. Şevval Nur Köse‘nin He-qa markasından seçip kombinlediği uzun boy trençkot da bunun için en iyi seçeneklerden biri.

Elif Doğan Sena Güven Tasarımı Kadife Takım

Elif Doğan: Kadife Takım – Sena Güven

Kadife Takımla Retro Esinti

Geçmiş zamandan günümüze gelmeyi başaran kadife takımların bu azmi yeni sezonda taktir görüyor. İspanyol paça kadife pantolonlar yine kemerli kadife ceketlerle eşleşerek kombinlere ikonik bir hava getiriyor. Elif Doğan‘ın Sena Güven tasarımı takımıyla yaptığı retro – modern stil de buna en iyi örnek.

Beyza Ak: Sena Güven Kadife Jile

Beyza Ak: Kadife Jile – Sena Güven

Vintage Aşkıyla Kadife Elbise

Vintage görünümlü kadife tasarımlar arasından tesettürlü kadınlara göz kırpan jileler, 2020 kışında bir adım daha öne çıkıyor. İkonik görünümleri sevenler için romantik tavırlara bürünen elbiseler, geniş yakalı gömleklerle ve sezonun çizmeleriyle kendini buluyor.

Moda Editörü. Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir