2018 Kışının Vahşi Desenleri Bağımsızlığını İlan Ediyor

2018 Kışının Vahşi Desenleri Bağımsızlığını İlan Ediyor

Esra Keküllüoğlu Leopar Desen Etek ve Deri Ceket

Zebra, leopar, yılan ve kaplan desenleri vahşi doğadan şehre taşındı. Klasik ve feminen ruhlarıyla cazibelerini koruyan desenler, şimdilerde biraz daha rahat, fazlasıyla umursamaz. Moda dünyasının sportif akımından nasibini alan vahşi baskılar, dar silüetlerini bir kenara bırakarak; konfora geçiş yaptı. Sokak stillerine sızan yırtıcı desenler, sürekli deri değiştirdi ve kimi zaman kahve desenlerinin yoğunlaştığı leoparlar, kimi zamansa siyah – beyaz zebra çizgilerle karşımıza çıktı. 2018 kışında bağımsızlığını ilan eden bu ikonik görünümlere gelin yakından bakalım.

Victoria Beckham Leopar Desen Giyim

Dünya Modasının Kıskacındaki Desenler

Moda dünyasına her zamankinden daha iddialı giriş yapan çarpıcı desenler, markaların stil oyunlarıyla şekillendi. Podyumlarda kimi zaman maksi boy leopar paltolara kimi zamansa zebra desen eteklere sahne oldu. Giderek ününü artırmayı başaran bu parçalar, baskı tekniğiyle üretilen desenler ve imitasyon kürkleriyle de hayvan severlerin dahi kombinlerine dahil olmayı başardı.

Suud Collection Leopar Desen Viscon Elbise

Çok Lüks Leopara Karşı Umursamaz Leoparlar

Leopar elbise denilince ilk akıllara düşen dar silüetlere sahip oldukça feminen bir parça. Lüks segmente sahip bu tasarımların ikonik görüntüleri 2018/19 sonbahar – kışında şekil değiştirdi. Modanın konformist algısından nasibini alan leopar desen de artık sportif akıma kapıldı. Sımsıkı sarmayan, daha bol kalıplara sahip leopar elbiseler sezonda Zara, Mango gibi fast fashion markaların yanı sıra tesettür giyim butiklerinde de karşımıza çıkıyor. Umursamaz tavrını kanıtlamak isteyen leopar elbiseler, ikonik bootie’lerle kombinlese de oversize sweatshirtlerle sportif vurgular yapıyor.

Berr-In Leopar Desen Tulum

Stil İkonlarının Yeni Parçası Vahşi Tulumlar

Son zamanların en stil sahibi parçaları arasında öne çıkan tulumlar, bağımsızlığını ilan eden leopar baskılarla ikonikleşiyor. Kimi acı kahve tonlarıyla tam bir yırtıcı olan tasarımlardan kimisi farklı renklerle bir doz daha sadelişiyor. Leopar baskılı tulumların cezbedici havasına rakip olan yılan derisi desenlere sahip tulumlar oluyor. Tehlikeli bir şıklığı sahip bu parçalar, yeni sezonda dolapların ‘it’i.

Latifa İstanbul Yılan Derisi Trençkot

Yılan Derisi Desenler Ehlileşiyor

Vahşi desenler arasında leopara göre daha az yer bulan yılan derisi tasarımlar, tüm iddiasıyla koleksiyonlarda yer alıyor. Tasarımcıların renkleriyle biraz daha ehlileştirdiği parçalar, dış giyimde olduğu kadar ayakkabı, çanta ve aksesuarlarda hayat buluyor.

Zara Leopar Desenli Suni Kürk Yelek

Sokağın Eski Havalısı Vahşi Baskılı Kürkler

Gerçek kürk kullanmayan markalar, leoparın ikonik görünümünden de vazgeçmiyor. Sahte kürklere işlenen leopar baskılar, kışı ısıtacak sımsıcak paltoları karşımıza çıkarıyor. Kahvenin açıktan koyuya tüm tonlarını üzerinde taşıyan parçalar, ayak bileklerine kadar inen paltolarla, kısa yeleklerle ve peluş montlarla kendini sevdiriyor.

Leopar Desenli Parçalarla Üç Stil Önerisi:

Leopar Desenli Kazak Kombini

  • Kombin Detayları:
  • Etek: Zara – 239,95 TL
  • Kazak: Zara – 199,95 TL
  • Bot: Zara – 599.95 TL
  • Şal: Louis Vuitton – 1.895.00TL

Pileli Etek & Leopar Desenli Kazak & Bot

Sezonun en sevilen mikro pilili eteklerle en ikonik uyumu yansıtmak için leopar baskılara sahip oversize kazakları eşleştirin. Bu cool ikiliye ise karakteristik botları eşleştirin. Kombinde genç bir görünüm için hardal sarısı ve acı kahveyi kullanın.

Leopar Desenli Etek Kombini

  • Kombin Detayları:
  • Etek: Zara – 149,95 TL
  • Ceket: Zara – 339,95 TL
  • Bot: Zara – 499,95 TL
  • Şal: Venezia Wear – Satın Al

Leopar Desenli Etek & Triko Kazak & Deri Ceket

Vahşi desenlerle günlük, günlük olduğu kadar da ikonik görünümler yakalamak için formül hazır. Leopar desenli A kesim eteklerle en iyi eşleşmeyi boğazlı incecik triko kazakları kombinleyin. Bu asi tavra en iyi gelecek bir diğer parça ise siyah deri ceketler.

Leopar Desenli Elbise Kombini

  • Kombin Detayları: 
  • Elbise: Mango – 299.99 TL
  • Çizme: Mango – 999.99 TL
  • Çanta: Mango – 1.399. 99 TL
  • Şal: Armine – 219.90 TL

Leopar Desenli Elbise & Uzun Çizme

Ofiste, yemekte ve şık olmak istediğiniz bir günde, leoparlarla iyi görünümler yakalamak için kombin basit: Ne dar ne de bol silüetlere sahip elbiselerle, uzun deri çizmeleri eşleştirmek.

Henna Elısa Gri Sare Leopar Panço

Leopar Panço – Henna Elısa: Satın Al

Moda Editörü Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir