Kapadokya’nın Alkolsüz Hizmet Veren 3 Oteli

Kapadokya’nın Alkolsüz Hizmet Veren 3 Oteli

Kapadokya İslami Otel Önerileri

Ülkemizin bütün dünyayı kendine hayran bırakan, nefes kesici güzelliklere ev sahipliği yapan, günü ayrı gecesi ayrı güzel olan ve gün batımlarıyla muhteşem manzaraları gözler önüne seren beldesi Kapadokya, tatilcilerin ilk ziyaret etmeyi düşündükleri yerlerden oluyor.

Taş evleri, tarihi dokusu, harika manzarası, balon gezileri ve doğa içerisinde bisiklet turları ile özgün deneyimler yaşama fırsatı sunan ilçede alkolsüz otel bulmak ise zor olabiliyor. Bu ihtiyaçtan hareketle, Kapadokya’nın en iyi 3 alkolsüz oteli yazımızın konusunu oluşturuyor.

İşte bu dillere destan, gözlere şenlik güzelliklere ev sahipliği yapan Kapadokya’da muhafazakar ailelerin gönül rahatlığı içerisinde konaklayabileceği 3 alkolsüz otel

Kapadokya Alkolsüz Oteller - Yaren Otel

1. Yaren Cave House

“Yaren evleri; Anadolu coğrafyasının yaşamsal değerlerinden yola çıkarak gelenekselliğin yeniden çağdaş yaşam diliyle oluşturulmasıdır.”

Kapadokya İçkisiz İslami Oteller

Kendini bu satırlarla tanımlayan işletme, güler yüzlü hizmeti, geleneksel otel anlayışından uzak çalışma prensibi ve yapısı ile taş ve kaya oyma odaları ile gerçekten de bir “Yaren” bulmuşçasına mutlu olmanızı sağlayan bir mekan. Mağara odalar, odalarda jakuziler, şömineler, muhteşem manzarayı doya doya izlemenize imkan sağlayan balkon ve teraslar ile Kapadokya ziyaretinizin maksimum verimde geçmesine olanak tanıyor.

Kapadokya Alkolsüz Otelleri-Kapadokya Alkolsüz Otelleri

Bölgede gerçekleştirilen balon uçuşları, Türk geceleri, trekkingler, ATV turları, Jeep safarileri gibi etkinlikler ise farklı maceralara atılmak isteyenler için birebir.

  • Yaren Cave House İletişim
  • Adres: Kale Sokak No:5, Uçhisar, Merkez/Nevşehir
  • Tel: (0384) 219 33 30

Kapadokya İslami Otelleri

2. Alaturca House

Nevşehir’in güzelliğine eşlik eden eski Türk evlerini hizmete sunan Alaturca House, Peribacaları ve bahçe manzaralı terasıyla da sakin ve keyifli akşamları, eşsiz güzellikteki günbatımını seyre dalma imkanı ile birlikte sunuyor.

Göreme Muhafazakar Aileler için Alkolsüz Oteller

Ziyaretçilerinden bir hayli yüksek notlar alan ve oldukça beğenilen bu otel “helal otel” kapsamına girdiğinden muhafazakar aileler tarafından da beğeniyle vakit geçirilen mekanlardan oluyor.

Kapadokya Alkolsüz Otelleri - Alaturca House

Bölgede gerçekleşen balon turu, derviş geceleri, Kapadokya kültür turları gibi aktivitelerle ilgili bu otelden bilgi alıp, kendi adınıza rezervasyon yaptırmanız da mümkün.

Nevşehir Kapadokya Alkolsüz Oteller

Alaturca House, Türk evi kültürünü bütün güzelliğiyle yaşatarak, muhafazakar ailelerin Kapadokya Göreme’de en çok tercih ettiği işletmelerden birisi olmayı başarıyor.

  • Alaturca House İletişim
  • Adres: Orta Mahalle Karşıbucak Caddesi, No:36/A Göreme/Nevşehir
  • Tel: (0384) 271 21 56

Kapadokya Alkolsüz Otelleri

3. Sos Cave House

Kapadokya’nın alkolsüz İslami oteli Sos Cave House, müthiş manzaralara müşahitlik etme fırsatı sunan bir mağara oteli. Otelde kayadan elle oyma mağara ve taş odalarda konaklanabiliyor ve bazı kaya odalarda jakuzi bulunuyor.

Kapadokya Alkolsüz Oteller - Sos Cave House

Konum olarak Kapadokya’nın kalbi Göreme’de bulunan ve merkeze bir hayli yakın bulunan işletme, beldedeki aktiviteleriniz için de önemli bir avantaj sağlıyor.

Kapadokya İçkisiz Otelleri

Balayı çiftlerine özel konseptler, uzun ya da kısa süreli konaklamalar ile dört mevsim hizmete açık olan mekan, muhafazakar ailelerin Kapadokya’da en çok sevdiği ve en çok tercih ettiği otellerden oluyor.

  • Sos Cave House İletişim
  • Adres: Aydınlı Mahallesi, Uzundere Caddesi, No:4 Göreme/Nevşehir
  • Tel: (0384) 271 21 34

Yorumlar

“Kapadokya’nın Alkolsüz Hizmet Veren 3 Oteli” için 3 cevap

  1. Merve dedi ki:

    Biz bu sene tatil için gittiğiniz Kapadokya da stone cave house da kaldık konumu merkezi gayet temiz ve çalışanları nazik alkolsüz bir oteldi memnun kaldığımız için paylaşmak istedim

  2. betül dedi ki:

    vineyard otel de alkolsüz

  3. Şükran dedi ki:

    Biz de stone house da kaldık çok güzeldi. Budget cave oda biraz basık kalıyor üst segmentteki odalar tercih edilebilir. En üst katta özel teraslı iki oda var o kata kimse çıkamıyor sizden başka. Göreme manzarası harika. Konumu da ideal. Gün doğumu gün batımı ve balonları izlemek için çıktığımız aşıklar tepesine çok yakındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir