2018 Trend Renklerinden Pink Lavender Kombinlerde Nasıl Kullanılır?

2018 Trend Renklerinden Pink Lavender Kombinlerde Nasıl Kullanılır?

Pembe Tesettür Kombinler

2018’in en romantik ve en trend rengi Pink Lavender, yani pembe lavanta. Sakinleştirici, yatıştırıcı etkisiyle büyüleyen bu yumuşacık renk, lilaya çok mu çok benziyor. Pembe görünümlerinde hafif bir mor alt tonu besleyen bu rengin pozitif etkisi bahar kombinlerine yeni bir soluk getiriyor.

Armani, Dries Van Noten, Tibi, Oscar De La Renta gibi birçok dünya markasının koleksiyonlarında yer verdiği pembe lavanta, sokakları ele geçiriyor. Yeni sezonda yıldız ünvanı kazanan bu rengin, yumuşacık geçişlerle tamamlanması da stil ustalarının şıklığını kanıtlayacak. Tesettürlü kadınların kombinlerine zarif bir gösteriş getirecek pembe lavanta (Pink Lavender) kombinlerde nasıl kullanılır keşfedin.

Pembe Pardösü Modeli

Pardösü: Esra Keskin Demir – Satın Al

Pembe Lavanta Pardösü

Mağazalarda bu sezon bahar renkli pembe krep pardösüler hakim. Bu parçayla davet şıklığına ya da günlük şıklığına bürünmekse mümkün. Davetler için gümüş stiletto ve çanta, pembe ipek şal. Günlük şıklıkta ise pardösüler içine yazı baskılı beyaz basic tişörtler ve beyaz sneakerları birleştirin.

Pembe Tesettür Kombinler

  • Kombin Detayları:
  • Etek: Forever New – 299.90 TL
  • Gömlek: Mudo – 89.95 TL
  • Terlik: Koton – 69.99 TL
  • Çanta: Mehry Mu

Gündelik Şık: Desenli Etek & Mint Gömlek

Lavanta tarlalarının büyüleyici görünümlerini doyasıya kullanmaktan çekinmeyin. Pembe lavanta renginin zemin olduğu desenli etekler, hareketli görünümleriyle günlük hayata şıklık getiriyor. Bu desenli görünümlere ise sakinleştirici etkisiyle mint tonlarında günlük şık gömlekler eşlik ediyor.

Tesettür Çiçek Desenli Uzun Elbise

Elbise: Refka – Satın Al

Elegan Stil: Pembe Gömlek Elbise & Topuklu Ayakkabı

Elegan stilin yeni sezon görünümlerine pembe lavanta gömlek elbiseyle, topuklular birliktelikleri damga vuracak. Bu ikilinin zarif olduğu kadar romantik görünümleri, eforsuz olmalarıyla da çekim alanına sokuyor. Her zaman ve her yerde elegan stille öne çıkan kadınlarla olmaya aday bu ikiliyi küçük askılı çantalar, şallar tamamlamalı.

Bol Pantolonlu Takım

Takım: Zehrace – Satın Al

Ofis Zamanı: Pembe Culotte Pantolon Takım

Sezonun en sportif ve en konforlu kombinini yapmaya hazırlayın. Yüksek belli, etek bolluğundaki culotte pantolonlar karşımızda. Bu parçanın üzerine kombinlenen takım tunikler ofis stilinin kurtarıcısı olacak. Beyaz sneakerları, beyaz yuvarlak çantaları da kombine eklemeyi unutmayın. Pembe lavantanın beyazla uyumuna bayılacaksınız.

 Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir