2018 Ziyaretçi Yorumlarına Göre Ege’nin En İyi Muhafazakar Otelleri

2018 Ziyaretçi Yorumlarına Göre Ege’nin En İyi Muhafazakar Otelleri

Ege Muhafazakar Otelleri Angels Marmaris

Bu öneri listesi “Kalbi Ege’de kalanlar” için geliyor. Tertemiz havası, mavi denizi, muhteşem doğası, zeytin ağaçları, çam ormanları, muhteşem sahil ve plajları ile her yaz yerli ve yabancı turist akınına uğrayan ülkemizin Ege sahilleri, muhafazakar aileler için de bir çok alternatifi bünyesinde barındırıyor. Her şey dahil seçenekler ve rahat konaklama ile tatil seçenekleri sunan, bunların yanında muhafazakar ailelerin rahatça kullanabilmesini sağlayarak hassasiyetlerini ön planda tutan işletmeler, 2018 yazının da yıldızı olmayı başarıyor.

Kullanıcı yorumlarına göre Ege muhafazakar otelleri önerilerini keşfetmek isteyenler ise yazımızda buluşuyor. İşte ülkemizin incisi Ege sahillerinin en sevilen muhafazakar otelleri

Ege Muhafazakar Otelleri

Angel’s Marmaris

Yarım pansiyon olarak hizmet veren, özel olarak getirilen kumla hizmete açılan plajı, temiz denizi, süit odaları, güzel konumu ve açık büfe yemekleri ile Marmaris’te sevilen ve tercih edilen işletmelerden bir tanesi Angel’s Marmaris. Ailecek gidip, huzurlu bir tatil yapmak istiyorsanız; yemeklerinden, mescidine, deniz ve kumsalına kadar muhafazakar aile yapısına uygun olmasını bekliyorsanız bu işletme tatil seçenekleri arasına katabileceklerinizden bir tanesi.

Ege Muhafazakar Otelleri Lussoro Bodrum

Lussoro Bodrum

Bodrum’un son zamanlarda açılıp, bir anda popülerleşen muhafazakar oteli Lussoro Bodrum, bir anda gönüllere girmeyi başarmışa benziyor. Dışarıdan görülmeyecek şekilde tasarlanan kadınlara ait plajda rahatça denize girip, güneşlenme imkanı sunan otel güler yüzlü hizmeti ve ilgili personeli ile yeni açılmış olmasına rağmen kafalarda soru işareti kalmamasına özen gösteriyor ve ister telefonla ister yüz yüze sorduğunuz bütün bilgilere içtenlikle cevap veriyorlar. Farklı büyüklük ve imkanlara sahip odalarda konaklama seçenekleri bulunuyor. Kadınlara özel havuzlar, çocuk havuzları ve geniş yeşil alanlar otelin bir çok avantajından yalnızca birkaçı.

Ege Muhafazakar Otelleri Green Anatolia Fethiye

Green Anatolia Fethiye

Ziyaretçilerinin “tam bir aile oteli” olarak niteledikleri Green Anatolia, Fethiye’nin muhteşem doğasında, sessiz, sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyen muhafazakar aileler için adeta biçilmiş bir kaftan.

Ege Muhafazakar Otelleri Green Anatolia Fethiye

Merkezi bir konumda bulunması ve dolayısıyla da otel çevresinde gezilecek birçok yerin varlığı misafirlerinden tam not alan özelliklerden. İlgili personeli, lezzetli yemekleri, kadınlara ait havuzu ve imkanlarıyla bu yaz da yüzünüzü güldürecek bir tatilin kapılarını aralıyor.

Ege Muhafazakar Otelleri Hedef Beyt

Hedef Beyt İzmir

İzmir Kuşadası’nda alkolsüz her şey dahil tatil imkanı sunan Hedef Beyt Otel, çeşitli seçenekleri barındıran restoranı, sıcak ve ilgili personeli, konforlu odaları, odalardan şahit olunan harika manzarasıyla ziyaretçilerin bir hayli beğendiği bir işletme. Benzeri işletmelere göre fiyatlarının bir miktar daha uygun olduğunu da söylemek mümkün.

Ege Muhafazakar Otelleri Club Familia Çeşme

Club Familia

Muhafazakar otel kültürünün ilk uygulandığı otellerden bir tanesi olan Club Familia Çeşme, tecrübeyle kalitenin birleştirilerek, ziyaretçi memnuniyeti doğrultusunda hizmete sunulmasını sağlayan bir mekan. Açık büfe yemek, kadınlara özel plaj ve ayrılmış deniz, özel havuzlar ve çocuk animasyonları ve spor etkinlikleri ile muhafazakar ailelerin çok sevdiği yerlerden bir tanesi.

Seyahat Editörü: Esra Ünal

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir