Bu Sonbahar’da Saraybosna Pino Nature Hotel’de Doğa ile Başbaşa Kalın

Bu Sonbahar’da Saraybosna Pino Nature Hotel’de Doğa ile Başbaşa Kalın

İslami Kış Otelleri - Pino Otel Saraybosna

Bosna’nın doğal güzellikleriyle dillere destan şehri Saraybosna’da, Trebevic Dağı’nın huzurlu bir köşesinde, muhteşem mimarisi, özel alanları, lüks konaklama şartları ve helal sertifikasıyla göz önüne çıkan bir otel bulunuyor: Pino Nature Hotel.

Otelde spa merkezi, alakart restoran, çocuk oyun alanları, 23 adet olimpik yüzme havuzları, çocuk havuzları, sauna, fitness gibi bir çok hizmet ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor.

İslami Kış Otelleri - Pino Otel Saraybosna

Saraybosna şehir merkezine arabayla 10 dakikalık mesafede bulunan otel, uçak sonrası ulaşım imkanları ile de kolaylıkla varıp, konaklamanızın keyfini sürebilmenizi sağlıyor. Özellikle kış aylarında muhteşem görüntüler oluşmasına sebep veren otel, sıcacık ve dolu dolu bir kış tatili için de gereken her imkanı önünüze seriyor.

İslami Kış Otelleri - Pino Otel Saraybosna

Saraybosna’nın kalbinde lüks ve ihtişamın merkezi

Deniz seviyesinden 1070 metre yükseklikte, nefes kesici bir manzaraya sahip bir otel Pino Nature. 24 saat hizmet veren oda servisi, modern ambiyansı ve rahat yaşam alanları ile 4 yıldızlı bir otel. Otelde 24 oda bulunuyor ve bunların 6’sı “elegance room” adı verilen, 31 metrekarelik, 2 yetişkin ve 1 çocuğun konaklayabileceği, balkonlu ve balkonsuz seçenekleriyle içerisinde minibar, uydu TV, internet, oturma alanları bulunduran odalardan oluşuyor.

İslami Kış Otelleri - Pino Otel Saraybosna

Muhteşem manzarasının keyfini odasında kaldığı dakikalarda da sürmek isteyenler için “Tower room” adı verilen, dağ manzaralı, 2 yetişkin+1 çocuğun kalabileceği büyüklükte (38 mertrekare) odalar mevcut. Yine 40 metrekarelik deluxe odalar, 62 metrekarelik dağ manzaralı junior süitler de konaklama seçenekleri arasında yer alıyor.

İslami Kış Otelleri - Pino Otel Saraybosna

Otelin en göz alıcı odaları ise elbette “duplex suite” adı verilen, 78 metrekarelik geniş alanlarıyla, 2-4 yetişkinin konaklayabileceği, 2 banyo, minibar, internet ve uydu televizyonu ve rahat köşe koltuğa sahip odaları oluyor.

İslami Kış Otelleri - Pino Otel Saraybosna

Orman içindeki restoranda taze, yerel ve organik ürünlerle hazırlanan “helal” yemekler

Pino Nature Otel’in en dikkat çekici ve muhafazakar aileleri mutlu edecek özelliklerinden bir tanesi, yemeklerin helal sertifikasına sahip ürünlerle hazırlanıyor olması. Bölgeden edinilen taze peynirler, yumurtalar, çiftlik evi ekmekleri, geleneksel biftekler ile orman içindeki restoranda keyfine doyulmaz bir kahvaltı imkanı sunuluyor. Öğünler arasında acıkmanız halinde ise Kaminbar ‘Relax Bar’da taze ve ev yapımı kekler, pizzalar, geleneksel tatlılar ve ferahlatıcı alkolsüz içecekler servis ediliyor.

İslami Kış Otelleri - Pino Otel Saraybosna

Pino Wellness & Spa merkezinde ise 23 olimpik havuz, çocuk havuzları, 2 sauna ve 2 masaj odası yer alıyor. Yöresel dağ bitkileri, tuz terapisi, ferahlatıcı dağ suyu ve Avrupai spa kültürü ile unutulmaz bir deneyim yaşamanız sağlanıyor. Belirli gün ve saatlerde ise havuzlar yalnızca kadınların kullanımına sunuluyor. Çocuklu ailelerin rahatı da göz ardı edilmiyor ve çocuklar için özel olarak ayrılmış alanlara sahip “çocuk klübü”nde günlük aktiviteler, havuz, mini disko, dış mekan oyun alanları ve ekstra ücret karşılığı bebek bakıcısı hizmetleri veriliyor. Ayrıca doğum günleri için de partiler düzenlenerek palyaço ve yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirilebiliyor. İş toplantıları ve konferanslar da burada özenle organize ediliyor. 120 kişilik salonlarda, yüksek hızlı WiFi imkanıyla istenilen toplantılar ve etkinlikler yapılabiliyor.

İslami Kış Otelleri - Pino Otel Saraybosna

  • Pino Nature Hotel İletişim
  • Adres: Ravne 1, Sarajevo 71000, Bosna-Hersek
  • Tel: 033 257 800

Mekan ve Seyahat Editörü Esra Ünal

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir