Sıcacık Trikolarla 6 Farklı Sportif Kombin

Sıcacık Trikolarla 6 Farklı Sportif Kombin

Spor Tesettür Kombinleri 2017

Triko Hırka: Zara

Bu kış, trikonun tanımı değişiyor. Triko parçalara yepyeni bir bakış getirecek kombinlerle, konfor zirveye taşınıyor. Sıcak günler vadeden tasarımlar, sokak stilinin de en popüler muadilleri.

Stilinizi güncellemenin en kesitrme yolu olun trikolarla sportif tesettür kombinler yakalama zamanı. Kışın en sevilenlerinden trikolarla hazırladığımız 8 sportif tesettür kombin modelinden ilham alın.

Triko Tesettür Kombinler

  • Triko Tunik: H&M
  • Triko Kazak: Seçil Store

Kısa Kazaklar Sınıf Atlıyor

Yeni sezonun baskın trendlerine ayak uydururken konforu ve şıklığı aynı potada eritin. Sıradan kazaklara sınıf atlayan ipuçlarımızı keşfedin. 2017 kışında görmeye alışkı olacağınız kısa kazaklar, genç ve dinamik silüetleri kombinlere taşıyor. Soğuk havalara bambaşka bir güç kazacak kısa kazak tasarımlarına eşlik edecek parçalar ise belli.

Spor Tesettür Kombinleri 2017

Triko Kazak: Twist

Kısa Kazak & Pileli Etek: Kısa kazaklarınızın altına yüksek bel pileli etekleri tercih edin. Hem sezonun iki trendini bir araya getirin hem de olduğunuzdan daha uzun ve ince belli bir görünüme kavuşun. Triko kazaklarla bir arada harika duran bir detaysa iri taşlı kolyeler. Bu ışıltıyı kombinlerinize yansıtmayı unutmayın.

Spor Tesettür Kombinleri 2017

  • Triko Kazak: Mango

Kısa Kazak & Uzun Gömlek: Sezonun trendi kısa kazakla kombinlenen başka bir parça ise uzun gömlekler. Kazaklarınızın altından çıkacak boy friend diye tanınan gömleklelerinizle sportif cool bir hava yakalayın.

Tesettür Triko Elbise ve Pantolon Takımlar

Triko Takım: Noi Triko

Trikoları Alt Üst Eden Takımlar

Koleksiyonları alt – üst eden bir trend varsa o da takımlar. Takımların trikoyla buluşması ise ısı seviyesini yükseltiyor. Yumuşacık dokularıyla triko tasarımlar, kat kat sıcaklık veriyor. Triko etekler veya triko pantolonların ekürisi olan triko tunikler, sokak stilinin yıldızlaşan parçaları oluyor. Sneakerlar ve sportif karakteristik botlarla buluşan bu parçalar torba çantalarla bir araya geliyor, coolluk rüzgarları kombine esiyor.

Spor Tesettür Kombinleri 2017

  • Triko Etek: Jonathan Simkhai
  • Triko Uzun Hırka: Choies
  • Triko Kazak: Rag & Bone

Triko Etek ve Triko Hırkalar

Tesettürlü kadınların kışın en sevdikleri arasına yerleşen triko eteklere triko hırkalar eşlik ediyor. Takımlamayı çok seven 2017 kış sezonu bu iki parçayı da yanyana kullanmayı çok seviyor. Kombinlerinize triko eteklerle uzun triko hırkaları ya da triko pelerinleri bir arada kullanarak trend görünümü yakalayın.

Spor Tesettür Kombinleri 2017

Triko Uzun Elbise: Cos Stores

Boğazlı Triko Elbiseler

Sezonun en sıcak kullanımları boğazlı trikolar, sportif tavra adapte oluyor. Yer çekimine yenik düşen tasarımlarıyla hem tunik hem dış giyim parçası olarak kullanılan parçalar, kreatif yönleriyle tutku uyandırıyor.

Tesettür Triko Elbise ve Pantolon Takımlar

  • Triko Uzun Elbise: Cos Stores
  • Triko Uzun Elbise: Noi Triko

Görünüme cool bir tavır katan tasarımlar, soğuk günlerin güçlü etki uyandıracak sıcacık seçenekleri. Kat kat trendine uyum sağlayacak uzun triko parçaları, gömleklerinizle kullanın. Spor ayakkabılarla bütünleştirin.

Spor Tesettür Kombinleri 2017

Uzun Triko Elbise: Zara

Triko Elbise ve Bomber Ceket Kusursuzluğu

2017 kışının en cool kombinine kendinizi hazırlayın. Triko elbiselerle bomber ceketleri bir araya getirin. Ceketlerinizde rozetleri de sakın eksik etmeyin. Bu ikiliye muhakkak bir torba çanta eşlik etmeli. İster spor ayakkabılar ister spor botlarla kullanın. Cool havayı yine cool renklerle de buluşturmayı da unutmayın. Siyah, gri, kamuflaj yeşili, kırmızı stilinizin havasına yakışacak.

İçinizi ısıtacak tüm triko elbiseler, triko tunikler ve kazaklar için alisveris.yesiltopuklar.com ‘u tıklayabilir ve sezonun en sevilen triko parçalarına bir tıkla sahip olabilirsiniz.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir