Kırmızı Şalla Kombinlenebilen En İyi Ürünler

Kırmızı Şalla Kombinlenebilen En İyi Ürünler

Elif Doğan Trençkot Modelleri

Elif Doğan (@elifd0gan)

Doğru kombin yapmak zordur, ancak renkleri doğru kullanmak çok daha zor. Bunun için renklerin dilini, ne anlam taşıdığını, nerede, ne şekilde ve ne yoğunlukta kullanmak gerektiğini bulmak gerekir. Hemen gözünüz de büyütmeyin, bunu başarmak imkansız da değil!

Bazı renkleri (siyah, lacivert, kahverengi) kombinlemek diğerlerine göre çok daha pratik olabilir ancak öyle bir renk var ki onu hangi renklerle bir araya getirmeniz gerektiği konusunda yardım almanız şart! İşte o renklerin başında da “kırmızı” geliyor.

Hülya Aslan Kıyafet Modelleri

Hülya Aslan (@hulyaslan)

Gücü, cesareti, öz güveni temsil eden kırmızı en çok da şal & eşarplara yakışıyor. Sonbaharın ruhuna da çok uyum sağlayan kırmızı tonlarını kombinlerde kullanmak en akıllıcası… İşte sonbaharda rahatlıkla kullanabilşeceğiniz 3 kırmızı şalla 4 farklı tesettür kombin.

Kımızı Şalla 3 Farklı Kombin

Kırmızı Şalla Tesettür Kombinler 2016

  • Şal: Mervin – Satın AL
  • Kap: Grazia
  • Etek: Relaxfeel
  • Triko: Mango

1. Kırmızı – Lacivert – Sarı: Sonbaharın iki temel rengi; sarı ve kırmızı. Yazdan kalan yeşil yapraklar önce sararır ve Ekim ayı ile birlikte kızararak muhteşem bir görsel renk şöleni yaşatır. İşte bu renk skalası kombinlere de ilham verebilir. Sonbahar kırmızısı şal ile hardal/sarı tonlarında bir kap kullanabilirsiniz. İçinden çizgili bir triko kazak giyerek sonbaharın melankolik havasını dağıtabilir, enerjinizi üst seviyede tutabilirsiniz.

Kırmızı Şalla Tesettür Kombinler 2016

2. Bordo – Siyah – Hardal: Kırmızının koyu tonu olan bordo başlı başına asaleti temsil ediyor. Her zaman gizemli ve güçlü bir duruş sergileyen bordoyu hardal tonları ile kombinleyebilir, siyah ile de ön plana çıkarabilirsiniz. Bordo şal nasıl kombinlenir dersiniz, ilk söyleyeceğimiz şey siyah etek ve hardal/kahve tonalrında bir triko olur. Bu görünümü destekleyecek en önemli parçalardan birisi de yine hardal tonlarında topuklara kadar uzanan bir palto olacak.

Kırmızı Şalla Tesettür Kombinler 2016

  • Şal: Mango
  • Ceket: SheIn
  • Etek: M.i.h.

3. Bordo – Gri – Sarı: Sportif bir sonbahar stili için çift taraflı bordo şalınızı sarı ve gri tonlarıyla kombinleyebilirsiniz. Bordonun gücü, grinin sportif etkisi ve sarının dengeleyici tavrı özellikle hafta sonu stilleri için ideal bir seçim olabilir.

Kırmızı Şalla Tesettür Kombinler 2016

  • Şal: Louis Vuitton
  • Kap: Proenza Schouler
  • Triko: Acne Studios
  • Etek: Satın AL

4. Kırmızı – Siyah – Ekru: Dingin bir kombin oluşturmak isteyenler için bu üç renkten güzeli olmayacak. Ekru, siyah ve bordo serin sonbahar günlerinde içinizi ısıtacak ve ruhunuzda dinginlik hissi uyandıracak.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir