Mutlaka Denemeniz Gereken 5 Yaz Kombini

Mutlaka Denemeniz Gereken 5 Yaz Kombini

Merve Hifa Çağlar Giyim Stili

Fotoğraf: Merve Hifa Çağlar

İnceden kalına rengarenk çizgiler, gökyüzüne hayran tasarımlar, çiçek açan kumaşlar, zarif minimalist formlar, sportif duruşlar, mesaj kaygılı modeller ve daha fazlası…

2016 yaz sezonunun mutlaka denemeniz gereken harika tasarımlarıyla buluşan 5 tesettür kombin merceğimiz altında!

Yazlık Tesettür Kombinleri

Uzun Tunik: Talitha

Monokrom Stilin En Sportif Hali

Yaz – kış kullanmayı çok sevdiğimiz siyah ve beyaz ikilisi, casual duruşundan bu sezon sıyrılıyor. Monokromu sportif duruşla birleştiren yeni akım moda, stilin en cool halini yansıtıyor. İster desenli ister sade siyah beyaz her parçayı bir araya getirerek siz bu akıma kapılabilirsiniz. İncecik uçuş uçuş, klasik olmaktan bir o kadar uzak kumaşlarla tasarlanmış siyah – beyaz modelleri kullanın. Yine sezonda giymekten asla bıkmayacağımız sneakerlar; sırt çantaları ya da torba çantalarla kombinizi tamamlayın.

Yazlık Tesettür Kombinleri

Trençkot: Zara

Stilinzile Mesaj Gönderin

Mesaj yollamanın farklı yollarını aramaya ne dersiniz? Etekte, elbisede, gömlek ve tuniklerde her şey tam anlamıyla konforda zirve. Bu sportif hali yalnız bırakmayan bir detay varsa o da tabii ki yazı baskıları. Eğlenceli armalardan mesaj veren yazılara kadar birçok alternatif sunan bu stil bir o kadar da cool! Sportif uzun tişörtlerdeki metalik renkte yazılı mesajlar kimi zaman da aksesuarlarla iletiliyor. Siz de mesajı telefonla ulaştırmanın başka bir yolunu bulun, hemen yazı baskılı bir tişörtle kombinizi oluşturun.

Yazlık Tesettür Kombinleri

Etek: Ermanno Scervino

Gökyüzü Temalı Kombinler

Sıcak havalarda açık renklere bürünürken yalın olmayı unutmayın. Bunun içinse sezonun rengi gökyüzü mavisini kombinlerinizde kullanın. Sakin ve dingin halini ruhunuza işleyecek mavinin her tonuna baştan aşağı bürünün. Beyazı da yanınıza seyahatlerinizde marin stiline geçiş yapın.

Yazlık Tesettür Kombinleri

Elbiseler: Dolce & Gabbana

Sıcak Yazın En İyi Desenli Parçaları

Birbirinden farklı onlarca desen yaz ateşini körüklüyor. Hawai, etnik, floral ya da çizgili. Modanın peşini bırakmayan bu dinamik desenler, sezonun trend parçalarıyla yakın arkadaş. Kusursuz kesime sahip uçuş uçuş bir elbisedeki floral desen, tunik gömleklerde her halini gördüğümüz çizgiler, dış giyime entegre edilen hawai ve etnik desen. Kombinlerinize sıcak yazın havasını en iyi yansıtmak için tercihinizi yapın.

Yazlık Tesettür Kombinleri

Plise Etek ve Gömlek: Zara

Eteğin Plise Şıklığın Şifresi

Kesim ve kumaşlarıyla kimi zaman şık kimi zaman sportif olarak karşımıza çıkan pileler, mikro piliden kalın piliye her haliyle gönülleri fethediyor. Tesettürlü kadına en yakışanlardan olan etekler, pilelerle buluştuğunda stil gücünü de üst düzey yapıyor. Kullandığınız diğer parçalara göre anında günlük, ofislik, gezmelik olan bu parçaları bu yaz siz de mutlaka denemelisiniz. Sezonda normcore gibi umursamaz tavra bürünmek için en şık seçim olacak mikro pilili etekler, spor ayakkabı/sandalet/terlik, spor çanta salaş bluzlarla kombinleniyor, gerçek gücünü ortaya koyuyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir