Mevsim Geçişleri için Pardesü ve Kap Modelleri

Mevsim Geçişleri için Pardesü ve Kap Modelleri

Nihan 2016 Yaz Pardesü Kap Modelleri

Kimi zaman yağışlı kimi zaman esintili bahar aylarının zamansız ve kurtarıcı parçalarını sizler için seçtik! Uygun fiyatlarıyla cep yakmayacak, çabasız şıklığın baş rolleri, kap, pardösü, ve trençkotlar mevsim geçişlerinde yatırım yapılacak ilk parçalardan. İster klasik ister spor olsun alışverişlerinizde öncelik onlardan yana olmalı.

Hiçbir sezonda gücünü kaybetmeyen sürekli yükselişte olan dış giyim ürünleri, günün modasına uyarlanarak modern ve güçlü stile bürünüyor. Hayranlık uyandıracak görünümleriyle, sezonun hesaplı dış giyim ürünlerinden, merceğimize takılanlara göz atıyoruz.

Tesettür Trençkot Modelleri Vavist

Klasikten Şaşmayın!

Zamansız parçalar arasında, üniforma haline gelen trençkotlar alışverişlerinizde ilk tercih olmalı. Henüz hala siyah ve krem tonlarında trençkot veya kabınız yoksa mutlaka sepete eklemelisiniz. İlkbahar, sonbahar fark etmeksizin her sezon, her yıl, her an kurtarıcı olan bu parçalar, mevsim geçişlerinin adeta kahramanı oluyor. Farklı aksesuarlarla rahatlıkla kombinleyebileceğiniz bu trençkotları, spor ayakkabılarla günlük topuklu ayakkabılarla casual hale sokabilirsiniz.

Yerini yıllardır sağlamlaştıran trençkot, kap ve pardösüler, gardıropların olmazsa olmazları arasına gireli çok zaman oldu. Önceliği klasik renklere vermek isteyenler için, neredeyse bilekte biten modeller, kemerleriyle oldukça güçlü duruşu sağlıyor. Koyu renklerde biraz daha klasikleşen parçalar, taş rengi dış giyim ürünleri sihirli dokunuşlarla farklı stillere bürünebiliyor. Bu tamamen kombinlediğiniz diğer ürünlere göre değişecektir.

Tesettür Kap Modelleri 2016

İlkbaharın Renklerine Kavuşun!

Renkleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran kaplar, çabasız şıklığın anahtar parçalarından olacaktır. Hiçbir kombine gerek kalmadan, yalnızca önünü kapatarak adeta bir elbiseye dönüştürebilir, spor ayakkabılarla hafta sonu kullanabilir ve bir çift topuklu ayakkabıyla da şıklığa kavuşabilirsiniz.

Tesettür Kap Modelleri 2016

Kiremit Şal Yaka Kap – Satın Al

Şal Yaka Kaplara Merhaba

Klasik renkler çoktandır dolabımda yerini aldı, farklı bir şeyler arıyorum diyenlerdenseniz, sezonda baharın onlarca tonuna sahip dış giyim ürünlerini göreceksiniz. Klasik parçalara katılan yenilikçi tavırla, yeni alternatiflere ulaşmak mümkün. Önü açık, şal yaka, salaş modeller geçtiğimiz sezonda olduğu gibi yeni sezonda da oldukça revaçta. İlkbaharın sıcak havalarında elverişli, yazın da kurtarıcı olacak bu parçalar dolabınızın en kullanışlı parçaları arasında yer edinecek.

Tesettür Uzun Yelek Modelleri 2016

Mevsim Geçişlerinin EN’leri

Mevsim geçişlerinde kap, pardösü ve trençkotlar kadar yelek ve hırkalar da en’lerimiz arasına yerleşiyor. Yeni sezonda birbirinden harika tasarımlarla buluşan yelekler, ofis stiline uygun modelleri olduğu gibi günlük hayata uyum sağlayacak spor/şık modellere sahip. İncecik hırkalar da baharın hafif esintili havalarında işe yarar kurtarıcılarımız arasına girecektir.

Bahar aylarının aldatıcı havalarında yardımcı olacak, kafa karışıklığınızın önüne geçecek, zamansız parçaların en iyi tasarımlarının daha birçok kilit parçasını Yesiltopuklar.com ‘un yeni alışveriş sitesi alisveris.yesiltopuklar.com ‘da bulabilirsiniz.

Yazı: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir