Fatma Karakullukçu Moda Evi ile Kusursuz Bir Görünüm, Sonsuz Işıltı

Fatma Karakullukçu Moda Evi ile Kusursuz Bir Görünüm, Sonsuz Işıltı

Fatma Karakullukçu Abaya Modeli

Sektöre adım attığı günde bu yana “kusursuz bir görünüm, sonsuz bir ışıltı” anlayışıyla muhafazakar kadının gelinlik, abiye ve kaftan algısında köklü değişiklikler oluşturan Fatma Karakullukçu Moda Evi, tasarım serüvenine eşsiz ferace-abaya modellerini ekleyerek devam ediyor.

2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda hem günlük hayatta hem de özel günlerde tercih edilebilecek modelleri ele alan Fatma Karakullukçu, tesettür ve şıklığı bir arada sunduğu tasarımları farklı kumaş ve detaylarla yorumluyor.

Koleksiyonda üstün kalite kumaşlar, danteller, inci, taş ve püskül detayların barındığını belirten Fatma Karakullukçu markası da gittikçe olgunlaşarak kendi boşluklarını kendi anlatımıyla dolduran, benliğiyle barışmış bir kadını simgeliyor.

Fatma Karakullukçu Abaya Modeli

Işığın, değdiği her şeyi büyüsü altına aldığı sihirli bir an vardır. Gümüş detaylar ve zengin kumaşlarla harmanlanarak tasarlanan Fatma Karakullukçu 2016 İlkbahar-Yaz Abiye Koleksiyonu da özel günlerinizi taçlandırıyor. Sesi olan ve dokunduğu her şeye güzellik katan kadınlara yorum gücü veren tasarımlar sunan Fatma Karakullukçu tesettür abiye koleksiyonuna bakmadan asla karar vermeyin.

Fatma Karakullukçu Abaya Modeli

Fatma Karakullukçu ile Ferace Yolculuğu

2016 İlkbahar-Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Fatma Karakullukçu Moda Evi gelinlik, abiye ve kaftan koleksiyonlarına bir yenisini daha ekliyor. Muhafazakar kadının vazgeçilmezi, ferace…

Zarif formların, olağan üstü şıklıkta karşımıza çıktığı koleksiyonda dantellerin, inci ve püskül detaylarının baskın olduğunu görüyoruz. Koleksiyondaki şifon detaylar, ışıltılı kemerler ve volanlar 2016 ilkbahar yaz davet ruhunu ortaya çıkarıyor. Feracelerle kombin yapılan göz alıcı bonelerle birlikte kusursuz uyum Fatma Karakullukçu 2016 İlkbahar-Yaz Ferace Koleksiyonu’nda göze çarpıyor.

Fatma Karakullukçu Abaya Modeli

Yepyeni ferace/abaya tasarımları ile müşterilerine farklı deneyimler yaşatma hedefinde olan Fatma Karakullukçu Moda Evi, ele aldığı her yeni koleksiyon ile adından söz ettiren büyüleyici tasarımlarla dikkat çekiyor. Osmanlı kadın giyim kültürünü yansıtan ferace ve abayalarını boncuk ve püsküllerle süslüyor. Onlarca farklı ferace tasarımını muhafazakar kadının beğenisine sunan Fatma Karakullukçu Moda Evi’nde siz de kendinize ait bir parça bulacaksınız. Ayrıca feracelerle birlikte kombinlenen bonelerin perakende satışa sunulmasının yanı sıra, toptan olarak da satışa sunulduğu bilgisini verelim.

Bilgi için www.fatmakarakullukcu.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.
Instagram, Facebook

Fatma Karakullukçu Ferace Modelleri

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir