Alışveriş Sayfamızdan Seçtiğimiz Etek ve Elbise Stilleri

Alışveriş Sayfamızdan Seçtiğimiz Etek ve Elbise Stilleri

Gamze Polat Elbise Modelleri 2016

Tesettürlü kadınlara en çok yakışan hiç şüphesiz elbise ve etekler oluyor. Özellikle yaz aylarında vazgeçemediğimiz bu parçaları, kışın da farklı stillerle kullanmak mümkün.

Davetlerden ofis stiline ve günlük şıklığa kadar her anın giyim parçaları olan etek ve elbiselere göz atıyoruz.

Pelerinli Tesettür Elbise Modelleri

Elbise Modellerinde Pelerin Etkisi

Geçtiğimiz sezona damga vuran ve hala etkisini sürdüren pelerin tasarımlı ürünler, tesettüre oldukça yakışan trenlerden oluyor. Gelinlik ve abiyelerle ihtişamını göstererek öne çıkan bu akım, gömleklerden tuniklere ve elbiselere kadar farklı şekillerde karşımıza çıkıyor. Casual stile uyum sağlayan, günlük bir elbiseyi bir anda şıklığa taşıyan bu detay, kış mevsimine uyum sağlayacak modellerde de oldukça hoş bir stil sunuyor. Farklı renk alternatifleriyle bulabileceğiniz Zernişan tasarımlı pelerin ve kemer detaylı elbiselere, online alışveriş sitemizden ulaşabilirsiniz.

Nova Butika Tesettür Elbise Modelleri

Elbise: Nova Butika – Satın Al

Elbisede Rahatlık Arayanlara

Saatlerce ne giysem derdini yaşatmadan kullanabileceğiniz elbiseler mutlaka kış dolaplarınızda olmalı. Hangi renkle uyar, neyle kombinlenir, altına ne giysem, üstüne ne alsam gibi onlarca soruyu ardı ardına sıralamanız gerekmez. Birçok renkle uyum sağladığı gibi birçok farklı stile de ayak uydurabilir bu gibi elbiseler. Ve hepsinden öte bu kadar çabasız olmasına rağmen rahat ettirirken de şık stilinden ödün vermez. Her dolabın vazgeçilmezi olacak elbiseler NovaButika’nın tasarımlarında da karşımıza çıkıyor. Sezonun rengi bordo ve hardalla içinizi ısıtacak elbiseler, çapraz bağlamalarıyla hareket kazanıyor. Açıklı koyulu tonlarıyla rahatlıkla kombinleyeceğiniz bu elbiseleri ister topuklularla ister botlarla kombinleyebilirsiniz.

Nilüfer Kamacıoğlu Tesettür Elbise Modelleri

  • Pembe Elbise: Nilüfer Kamacıoğlu – Satın Al
  • Bordo Elbise: Nilüfer Kamacıoğlu – Satın Al

Soğuk Kışın Sıcak Desenleri

Modanın katı kuralları artık yıkılıyor. Desenli bir elbisenin içindeki renklerle kombin oluşturabiliyoruz. Ancak içinde olmayan bir rengi kullanmak yanlış mı olur? Değişen moda algısı, yıkılan kurallar artık hiçbir olmazı beraberinde getirmiyor. Kıyafetlerinizi tamamladığınız parçalara şöyle bir baktığınızda göze batan bir durum yoksa her şey olabilir demektir. Yine de bu riski göze almak istemeyenler için yeni sezonun her tonunu barındıran desenli tesettür elbise modelleri de imdada yetişiyor. Sıcak renk tonlarıyla iç ısıtan elbiseler güçlü stilin de öne çıkanları arasına giriyor.

Kübra Biriktir Tesettür Elbise Modelleri

  • Kahverengi Elbise: Kübra Biriktir – Satın Al
  • Kareli Elbise: Kübra Biriktir – Satın Al

Modern Vintage Elbiseler

Eskinin modası günümüze modern çizgilerle taşınıyor. Pötikare desenli elbiselerin yanı sıra bahçıvan stil elbiseler de karşımıza çıkıyor. Rahatlıkla beraber şıklığı sunan bu elbiseler, güçlü stilin de anahtar parçalarından olacaktır.

LCWaikiki Tesettür Uzun Etek Modelleri

Haftanın Her Günü Etek

Günlük hayata uyum sağlayan süet eteklerin yanı sıra şıklığı gösteren etek tasarımları da oldukça beğeni topluyor. Sezonun öne çıkan stiliyle tasarlanan tesettür etek modelleri farklı tasarımcılardan farklı renk tonlarıyla karşımıza çıkıyor. Kullandığınız ayakkabının stiline göre ister bohem şıklığı ister günlük şıklığa adım atabilirsiniz.

NovaButika Uzun Etek Modelleri

Trend Alarmı: Süet Etekler

Elbiseler olduğu kadar etekler de tesettürlü kadınların vazgeçilmezi olan giyim ürünlerinden oluyor. Yazın doyamadığımız etekler kışa uygun tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor. Süetin yer aldığı her parçaya etekler de dâhil oluyor. Çizme ve botlarla harika uyum yakalayabileceğiniz etek modellerine mutlaka göz atmalısınız.

Yazı: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir