Tarzını Güncel Tutacak En ÂLÂ Kıyafetler Tek Tıkla Kapında!

Tarzını Güncel Tutacak En ÂLÂ Kıyafetler Tek Tıkla Kapında!

Zamansız Kıyafetler

Yeni trendlerle kapımızı çalan 2016’da, stilinizi tek düzelikten kurtarmanın zamanı gelmedi mi?
Yeni sene için bir çok karar almış ve hatta uygulamaya başlamış bile olabilirsiniz. Daha sağlıklı beslenmek veya spor size zor gelecektir peki ya gardrobları eskiden kurtarmaya ne dersiniz?

Üstelik bunun için çok çabalamanıza gerek yok, teknolojinin biz kadınların hayatına kattığı en güzel gelişmelerden biri olan online alışveriş bu noktada kurtarıcımız olacak. Peki ama nereden alışveriş yapmalı ve ne almalı?

Rehberiniz olacak stil yolculuğumuza bünyesinde en tanınmış tesettür giyim tasarımcılarının ve popüler markaların ürünlerini barındıran ÂLÂ Tesettür ile başlıyoruz…

Salaş Tesettür Kıyafetler

Zamansız parçalara yatırım yapın

Tarzınızı güncel tutmak için zamansız parçalara yatırım yapın. Tek renk tunikler, desenli etek ve elbiseler uzun bir süre daha vitrinlerdeki yerini koruyacaktır. Doğru alışveriş için ilk adımı her sezon ve durumda kullanabileceğiniz parçalarla atmalısınız.

Kendinizle barışık olun

Bedeninizle barışık olun ve daha iyi görünmek uğruna hata yapmaktan kaçının! Bu noktada fazla kilolarınızı saklamak için tek parça kıyafetleri tercih etmelisiniz. Salaş tunikler ve feraceler fazlalıklarınızı gizlemek için sığınacağınız ilk liman olmalı. Bu durumda beli lastikli veya kemerli elbiselerden ise uzak durmalısınız!

Renkli Giyimin Anahtar Parçaları

Renkli giyinin

Yeni senede renkli giyinmekten çekinmeyin! Modanın yeni ana renkleri, fıstık yeşili ve pembe ile dinamik bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Kıyafetlerinizi Gruplandırın

Kıyafetlerinizi ayırın

Kıyafetlerinizi gruplara ayırın… Ofis için tercih ettiğiniz parçaları evde veya gezmede kullanmayın. Biz kadınlar kıyafetlerimizi daha çok sezonlara göre sınıflandırırız fakat gideceğiniz yere göre de kombinler oluşturmak gardroblarınıza da özgürlük kazandıracaktır.

Desenli Elbiseler

Desenli parçaları deneyin

Özellikle desenli elbiseler bu sene de her yerde karşınıza çıkacak, üstelik daha renkli ve uçuş uçuş… Vintage bir görünüm için anahtar parçalar haline gelen desenli kıyafetler geçmişi geleceğe taşımaya devam edecek.

Verdiğimiz bu küçük tüyoları kullanarak sizde yeni seneye bir değişimle merhaba diyebilirsiniz. Muhafazakar giyimin stil sahibi ürünlerini tek noktada toplayan, kapıda ve taksitli ödeme, ücretsiz iade garantisi gibi hizmetlerini çok sevdiğimiz www.alatesettur.com güvenli ve keyifli alışveriş için bizim seçtiğimiz ilk durak oldu.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir