İstanbul Modern Atölyeleri Başlıyor

İstanbul Modern Atölyeleri Başlıyor

İstanbul Modern Atölyeleri

Sanatseverlerin yakından takip ettiği İstanbul Modern, 2015 güz döneminde birbirinden güzel atölye ve seminer çalışmalarına ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Modernin atölye ve seminer programı Atölye Modern’in yeni döneminde, yeteneklerinizi geliştirip, bilgilerinizi artıracağınız çalışmalar yapılacak.

Edebiyatla ilgilenen katılımcıların okurluk ve yazarlık becerilerini geliştirebilecekleri Yazar Mario Levi’nin yönetimindeki Yazarlık Atölyesi, Atölye Modern’in en çok sevilen atölyelerinin başında geliyor.

Sanat tarihine ve felsefesine ilgi duyan katılımcıların ilgiyle takip ettikleri Sanat Tarihi Seminerleri ise başarılı sanat tarihçilerinin gözetiminde yürütülmektedir.

Bu seminerlere katılarak; sanat tarihine giriş ve sanatta özgün okuma biçimleri geliştirme konularında kendinizi geliştirebilir ve birikimlerinizi artırabilirisiniz.

Atölye Modern’in atölye ve seminer programları 13 Ekim 2015’te başlıyor.

İstanbul Modern Atölyeleri

Yazarlık Atölyesi

Yazsam roman olur” diyenler, yazma süreçlerinin zorluklarını aşmak için yol ve yöntem arayanlar, yazmaya üşenenler, yazıp yazıp silenler…

Yazar Mario Levi denetiminde 8 hafta sürecek atölye çalışmalarına katılarak, yazarlık becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

  • Etkinlik Süresi: 8 Hafta
  • Ücret: 1.400 TL

 

Türkiye’de 1980 Sonrası Çağdaş Sanat

Günümüz sanatını anlamak için sağlam bir zemin oluşturmak isteyenlerin ilgi duyabileceği Doç. Dr. Burcu Pelvanoğlu ile “Türkiye’de 1980 Sonrası Çağdaş Sanat” seminerinde, dönemin sanat yapıtlarını inceleyerek bugünü anlamada yeni bir perspektif aranacak.

  • Etkinlik Süresi: 5 Hafta
  • Ücret: 900 TL

İstanbul Modern Atölyeleri

Sanatsal Düşünce Semineri

Yrd. Doç. Dr. Nusret Polat tarafından gerçekleştirilen Sanatsal Düşünce Seminerinde; sosyoloji, tarih, din ve felsefe zemininde sanata dair imgeler irdelenecek.

Sanatsal Düşünce Semineri, 19. yüzyıl ve 20. yüzyıl sanatçılarını ve sanatını daha yakından tanımak için etkili bir seminer programı olarak öne çıkıyor.

  • Etkinlik Süresi: 8 Hafta
  • Ücret: 1.200 TL

Modern ve Çağdaş Sanat Tarihi Seminerleri

Sırasıyla Doç. Dr. Esra Aliçavuşoğlu, Prof. Dr. Uşun Tükel, Öğr. Gör. Fırat Arapoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Osman Erden’in sunacağı Modern ve Çağdaş Sanat Tarihi seminerlerinin ilk yarısında modern sanat incelenirken, ikinci yarısında ise çağdaş sanat işlenecek.

  • Etkinlik Süresi: 10 Hafta
  • Ücret: 1.400 TL

*İstanbul Modern üyeleri, Atölye Modern programlarına %10 indirimli kayıt olabilmektedir.

Detaylı bilgi için: 0212 334 73 48  – atolyemodern@istanbulmodern.org

Hazırlayan: Hümeyra Yabar

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir